ροή ειδήσεων

Καμμένος: Θα αποκαλυφθούν τα ονόματα της διαπλοκής


Την περίφημη φράση του Κώστα Καραμανλή για τους νταβατζήδες επικαλέστηκε
μετά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής διαβεβαιώνοντας ότι η Εξεταστική Επιτροπή που συγκροτεί η Βουλή για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων θα αποκαλύψει πρόσωπα και ονόματα της διαπλοκής.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε και σε καταγγελίες για το κύκλωμα των εκβιαστών-δημοσιογράφων ενώ εξαπέλυσε και ονομαστική επίθεση στον Νίκο Ευαγγελάτο. «Ο Ευαγγελάτος με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ για το ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε και συμπλήρωσε: «με βρίζει και η γυναίκα του από μια κοινωνική εκπομπή».




Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ερωτώ, λοιπόν, συγκεκριμένα: Ποια στοιχεία είναι αυτά που δεν πήγαν και δεν ενημερώθηκε η δικογραφία της Siemens; Γιατί δεν έγινε ενημέρωση; Η απόδειξη είναι πολύ απλή και θέλω σε αυτό το σημείο να συγχαρώ δημόσια τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου για την έρευνα την οποία έκανε και δεν της επετράπη να τη δημοσιεύσει. Και εδώ πλέον είναι το δίλημμα του κ. Μητσοτάκη. Κύριε Δένδια, θα χαρώ να μου απαντήσετε ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.

Δικογραφία Siemens, φάκελος Καραβέλα, αριθμός εγγράφου της δικογραφίας 120222. Από το ξενοδοχείο Baur Au Lac - σε προσωπικό σημείωμα του κ. Καραβέλα που κατασχέθηκε και αποτελεί μέρος της δικογραφίας, αλλά δεν έχει κατατεθεί στη Eurojust και αποτελεί στοιχείο δύο συγκεκριμένων κιβωτίων - καλείται ο κ. Καραβέλας να καταθέσει στην Credit Suisse Private Bank στη Ζυρίχη με αριθμό λογαριασμού 087999738621-2, κωδικός «ANIXI» και 08799973862210, κωδικός «ΑΝΙΧΙ», χρήματα τα οποία πού θα οδηγούσαν; Θα οδηγούσαν στο συνδυασμό της κατάθεσης Χριστοφοράκου που έλεγε «απ’ ό,τι θυμάμαι, έδωσα και τότε εκείνη την εποχή σε ένα μικρό κόμμα» και πιθανώς να φτάναμε μέχρι το Χονγκ Κονγκ που συνηθίζει να μιλά τώρα ο κ. Σαμαράς και να βρίσκαμε ποιες είναι οι πορείες του χρήματος. Αυτά τα στοιχεία δεν μπήκαν ποτέ στη δικογραφία της Siemens και αυτά τα στοιχεία δεν έβαλαν για να υπάρχει συνδυασμός με την Eurojust.

Και το καταθέτω στη Βουλή επίσημα ως πρώτο στοιχείο για την Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή.

Γιατί τότε, εκείνη την εποχή, έμπαινε και χρήμα. Εγώ είμαι μαζί σας. Δεν έχω καμιά αμφιβολία για το αν θέλετε να το διερευνήσετε. Για πάμε να δούμε τότε και για την Πολιτική Άνοιξη τι έλεγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για το πώς έριξε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Αντώνης Σαμαράς. Μιλούσε για συμφέροντα που πλήρωσαν. Μιλούσε για τη ΔΕΗ. Μιλούσε για τον ΟΤΕ. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Εδώ, λοιπόν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ερχόμαστε ακριβώς στο ιστορικό σταυροδρόμι του καλού και του κακού. Αυτό που σας υποσχόμαστε, λοιπόν, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι ότι σε αυτό το μονοπάτι του καλού και του κακού θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιοι ήταν οι νταβατζήδες που ήλεγξαν τη μεταπολίτευση, ποιοι ήταν αυτοί και ποιες οι προνομιακές τους σχέσεις με τις τράπεζες και με τους εκδότες.

Και να ξέρουν ότι εμείς ούτε απειλούμαστε, ούτε φοβόμαστε κανέναν. Θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους, γιατί αυτή είναι η εντολή του ελληνικού λαού. Εκλογές το 2019».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/16 21:29

    Ασε μας τάπαν και άλλοι αυτά και τελικά τίποτα δεν έγινε. Πετάς πυροτεχνήματα για το τίποτα όπως τότε που απειλούσες ότι θα παραιτηθείς και τελικά έμεινες με την ουρά κάτω από τα σκέλη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *