ροή ειδήσεων

Μάρδας: Η Ηλεκτρονική δεν έκλεισε εξαιτίας των capital controls


Σάλος από την κίνηση του υφυπουργού εξωτερικών να δημοσιοποιήσει στοιχεία για τα capitals controls και την τραπεζική κίνηση της Ηλεκτρονικής στο λογαριασμό του στο Facebook...



Σε συνέντευξη Τύπου από τη Θεσσαλονίκη, ο ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, απαντώντας σε ερώτηση για το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής Αθηνών, η διοίκηση της οποίας υποστηρίζει ότι ευθύνονται τα capital control και η πολύμηνη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς πέρυσι, απάντησε ότι «θα πρέπει να δούμε ποιες πραγματικά ήταν οι αιτίες που η εταιρεία οδηγήθηκε στη πτώχευση», υπερασπιζόμενος το γεγονός ότι δεν ευθύνονται τα capital controls για το «λουκέτο» της εταιρίας.

Παρ' όλα αυτά, ο επιχειρηματικός κλάδος έχει ξεσηκωθεί εναντίον του Μάρδα, για το γεγονός πως, λίγες ώρες νωρίτερα, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, δημοσιοποίησε στοιχεία για τα capitals controls και την τραπεζική κίνηση της επιχείρησης το διάστημα από 28/7/15 ως 19/1/16. Κάτι τέτοιο όμως, είναι παράνομο, όπως επισημαίνουν στελέχη της αγοράς, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή τους για την προέλευση των στοιχείων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Μάρδα στο Facebook:





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *