ροή ειδήσεων

Κως: Έπιασαν ξανά τον παραλήπτη του DVD με την ηρωίνη


Πριν από ενάμισι μήνα, είχε συλληφθεί τη στιγμή που παραλάμβανε ένα δέμα με ναρκωτικά
από μια μεταφορική εταιρεία στην Κω

Πριν από ενάμισι μήνα, είχε συλληφθεί τη στιγμή που παραλάμβανε ένα δέμα με ναρκωτικά από μια μεταφορική εταιρεία στην Κω, ένας 29χρονος Έλληνας. Όμως, έγραψε στα... παλιά του τα παπούτσια τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν για να αφεθεί ελεύθερος και εξακολούθησε να διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά!

Μετά την παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί στις 25 Φεβρουαρίου, η ανακρίτρια Πρωτοδικών Κω εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του νεαρού διακινητή. Οι άνδρες της Ασφαλείας που τον αναζητούσαν, τον εντόπισαν την Πέμπτη, αλλά όταν του έβαλαν χειροπέδες διαπίστωσαν ότι συνέχιζε την παράνομη δραστηριότητά του. Μάλιστα, είχε πάνω του 40 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 28χρονος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω με το δέμα που είχε σταλεί στο όνομά του και είχε μέσα μια συσκευή αναπαραγωγής DVD, στην οποία ήταν κρυμμένα επτά «φιξάκια» με κατεργασμένη κάνναβη σε σκόνη βάρους 30,6 γραμμαρίων, πέντε «φιξάκια» με ηρωίνη βάρους 34,7 γραμμαρίων και άλλα δυο «φιξάκια» με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 15,5 γραμμαρίων!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *