ροή ειδήσεων

Σέρνουν την Άντζελα στα δικαστήρια για τη διαφήμιση των Jumbo!


Στα δικαστήρια «σέρνουν» την Αντζελα Δημητρίου τρεις γυναικείες οργανώσεις, οι οποίες θα προσφύγουν σήμερα κατά της Λαίδης, αλλά και κατά της αλυσίδας Jumbo, με αίτημα να αποσυρθεί αμέσως η πασχαλινή διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί!..



Με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα καταθέσουν εντός της ημέρας στο Πρωτοδικείο Αθηνών, οι οργανώσεις Ενωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα, Ενωση Γυναικών Κρήτης και Ευρωπαϊκό Λόμπι Γυναικών στρέφονται σε βάρος της αλυσίδας παιχνιδιών και της τραγουδίστριας υποστηρίζοντας πως η επίμαχη διαφήμιση και κυρίως η έκφραση «χτύπα σαν άντρας» που εκφέρεται από τα χείλη της πρωταγωνίστριας αποτελούν προσβολή για το γυναικείο φύλο! Συγκεκριμένα, ζητούν την άμεση άρση της προβολής της επισημαίνοντας πως υποκρύπτει σεξιστικά μηνύματα και παράλληλα ενθαρρύνει την ενδοοικογενειακή βία!

«Χτύπα σαν άντρας»

«Στο 2016 είναι αδιανόητο μια μεγάλη εταιρία παιχνιδιών να εκθέτει ανεπανόρθωτα τις γυναίκες προβάλλοντας την επίμαχη διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστεί μια κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, η Αντζελα Δημητρίου, και η οποία, χρησιμοποιώντας την έκφραση "χτύπα σαν άντρας", τον παροτρύνει να τσουγκρίσει το αβγό της» λέει στην «Espresso» ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που εκπροσωπεί τις τρεις ενώσεις.

«Με αυτή τη φράση ανασύρει τρομακτικές μνήμες για χιλιάδες κακοποιημένες γυναίκες ανά την επικράτεια και ευτελίζει τον σημερινό ρόλο της γυναίκας δίνοντας το πιο αρνητικό παράδειγμα στα νέα κορίτσια» επισημαίνει ο δικηγόρος και προσθέτει: «Η ενδοοικογενειακή βία, αντί να καταπολεμείται, προβάλλεται ως εκείνο που οι γυναίκες επιδιώκουν. Οι γυναικείες ενώσεις που εκπροσωπώ αντιτίθενται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στη συνέχιση της προβολής της επίμαχης διαφήμισης».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/4/16 16:32

    Ενταξει.... Ειμαστε πολυ ηλιθιες εμεις οι γυναίκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "To ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Τόση βλακεία δεν πολεμιέται"!!! Επίκουρος

    Ο φαρισαϊσμός στο μεγαλείο του. Εδώ ο Ι. Χρυσόστομος που τον εορτάζει και η εκκλησία αποκαλεί τις γυναίκες πόρνες και μιάσματα και δεν σας είδα να κάνετε καμιά μήνυση για αυτό, αντιθέτως δώστου τάματα και δώστου μετάνιες και τώρα σας πείραξε η Αντζελα!!!!

    Πάσα γυνή είναι σκεύος ακαθαρσιών, όργανο του διαβόλου
    (στην προς έχοντας παρθένους συνισάχτους) Η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται κόρη του ψεύδους, εχθρός της Ειρήνης, ελαφρόμυαλη, φλύαρη, ακόλαστη, παθιασμένη για την πολυτέλεια …….
    Του εν αγίοις Πατρώς ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, λόγοι κατά Ιουδαίων, λόγος πρώτος (48/846.32-45)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *