ροή ειδήσεων

Kos made of summer


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε στην Κω την καμπάνια “Kos made of summer”

Σε συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Κω, αναφορικά με τις δράσεις προβολής και προώθησης του νησιού, η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε στο δήμο του νησιού όλο το δημιουργικό υλικό προκειμένου να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η εξειδικευμένη καμπάνια με τίτλο “Kos made of summer”.

Συγκεκριμένα κατατέθηκαν από τη Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ στο δήμο της Κω:

-Το εξειδικευμένο Marketing Plan του τουριστικού προϊόντος του νησιού, το οποίο εκπονήθηκε από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τη Marketing Greece, στο πλαίσιο του ευρύτερου πλάνου της Περιφέρειας.

-Ειδική παρουσίαση με τα επιλεγμένα λογότυπα για την Κω, προκειμένου να προχωρήσουν ο δήμος με την Ένωση Ξενοδόχων και τους αρμόδιους φορείς σε αξιολόγηση και στην τελική επιλογή.

Όταν γίνει η επιλογή από το δήμο της Κω ανάμεσα στις προτάσεις που κατατέθηκαν, η Περιφέρεια αναλαμβάνει την ψηφιακή προώθηση της καμπάνιας, την υλοποίηση ενεργειών με bloggers κλπ. έτσι ώστε ο όλος σχεδιασμός να φθάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους αποδέκτες.

Σημειώνεται ότι η Κως είναι το πρώτο νησί της Περιφέρειας από όπου ξεκινά η εφαρμογή του τριετούς στρατηγικού πλάνου για τον Τουρισμό, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα και έχουν καταφέρει πλήγμα στην τουριστική του φήμη.

Πέρα από τα παραπάνω, με πρωτοβουλίες της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ν. Αιγαίου, Μαριέτας Παπαβασιλείου θα υλοποιηθεί μία σειρά δράσεων για την βελτίωση της τουριστικής φήμης της Κω. Στο πλαίσιο των προσπαθειών αυτών, θα επισκεφθούν τον Απρίλιο το νησί του Ιπποκράτη 20 Πολωνοί δημοσιογράφοι και 150 εκπρόσωποι πολωνικών τουρ οπερέιτορς.

Σημειώνεται ότι οι αγορές που παρουσιάζουν υστέρηση κρατήσεων είναι αυτές της Πολωνίας, της Σκανδιναβίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου. Η Πολωνία μαζί με τη Σκανδιναβία παρουσιάζουν όμως περιθώρια βελτίωσης σε αντίθεση με το Βέλγιο και την Ολλανδία, γι’ αυτό και η Περιφέρεια στοχεύει αρχικά στις δύο αυτές αγορές. Μετά τη φιλοξενία της πολωνικής αποστολής στην Κω, θα ακολουθήσει αντίστοιχη δράση για άλλη αγορά.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει η Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ για την ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της Κω, θα φιλοξενηθεί 6σέλιδο αφιέρωμα για το νησί στο ένθετο τουριστικό περιοδικό “TRAVEL BOOK” της εφημερίδας Έθνος. Ειδική στόχευση της συγκεκριμένη ενέργειας είναι η προσέλκυση επισκεπτών από την εγχώρια τουριστική αγορά, δεδομένου του ότι παρατηρείται φέτος στροφή των Ελλήνων στους ντόπιους τουριστικούς προορισμούς.

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, παραδώσαμε έγκαιρα στην Κω τα απαιτούμενα εργαλεία για την ενίσχυση της τουριστικής της εικόνας. Είναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που περνάει η Κως, να έχει στα χέρια της τα μέσα εκείνα που θα βοηθήσουν στην αντιστροφή του αρνητικού κλίματος. Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece εργάσθηκαν μεθοδικά για να ετοιμάσουν όλο αυτό το υλικό. Η Περιφέρεια έχει αποδείξει ότι καταβάλει ουσιαστική προσπάθεια για την στήριξη του τουριστικού προϊόντος της Κω. Θα είμαστε πάντα δίπλα στο νησί για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα«, δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης Μ. Παπαβασιλείου.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *