ροή ειδήσεων

Για πρώτη φορά Έλληνας Γενικός Διευθυντής στη Lufthansa


Η Ελλάδα ήταν πάντοτε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για Γερμανούς και Ευρωπαίους τουρίστες...


Για τον Όμιλο Lufthansa είναι και μία από τις κύριες αγορές στην Ανατολική Ευρώπη, όπου όλες οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου ενισχύουν διαρκώς τη θέση τους . Εκτός από τα νέα καλοκαιρινά δρομολόγια που προστέθηκαν φέτος, ο γερμανικός αεροπορικός κολοσσός αποφάσισε να δείξει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική αγορά, τοποθετώντας για πρώτη φορά στη θέση του Γενικού Διευθυντή για την Ελλάδα και την Κύπρο έναν Έλληνα.
Ο κύριος Κώστας Τζεβελέκος είναι το πρώτο στέλεχος Ελληνικής καταγωγής που αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του παραρτήματος του Ομίλου στην Αθήνα.
«Ο Όμιλος Lufthansa έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τον ελληνικό επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο και είμαστε υπερήφανοι που ένα από τα καλύτερα, εγχώρια ταλέντα μας έχει αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, εδώ στην Αθήνα», δήλωσε από την πλευρά του ο κ.Tamur Goudarzi - Pour, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών της Lufthansa για τη Μέση Ανατολή, Αφρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον κ. Τζεβελέκο, στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa (Lufthansa, SWISS, Austrian, Brussels Airlines, και τις low cost Eurowings και της Edelweiss ) θα εκτελούν περίπου 200 πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα. Εκτός από τις καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι εταιρείες του Ομίλου θα εξυπηρετούν επίσης την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τη Μύκονο, το Ηράκλειο, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη.
Σε ερώτηση κατά πόσο έχει επηρεάσει το προσφυγικών τις κρατήσεις για το ανατολικό Αιγαίο, ο κ. Τζεβελέκος απάντησε πως παρατηρείται μια τάση μείωσης, ωστόσο αυτή θα αντισταθμιστεί από τις κρατήσεις για την Κρήτη και το Ιόνιο, «στο οποίο θα λέγαμε ότι βλέπουμε μια νέα "άνοιξη" του τουριστικού ρεύματος».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *