επικαιρότητα

Κόλπο για να διαβάσεις μηνύματα σε Messenger, WhatsApp χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας

Οι εφαρμογές Messenger και WhatsApp είναι πολύ χρήσιμες
για επικοινωνία, αλλά επίσης είναι εύκολο να αποκαλύψουν αν και πότε κάποιος σας αγνοεί.

Όταν ο παραλήπτης διαβάζει το μήνυμα που έχει λάβει είτε στο Messenger, είτε στο WhatsApp, τότε ο αποστολέας λαμβάνει ένα αποδεικτικό ανάγνωσης, είτε δύο σύμβολα «τσεκ» στο WhatsApp, είτε την ένδειξη ότι διαβάστηκε στο Messenger, με την εμφάνιση μιας μικρής φωτογραφίας.

Έτσι αν κάποιος σας στείλει μήνυμα και θέλετε να το διαβάσετε, αλλά να μην το δει ο αποστολέας, πιθανόν να φτάσετε στο σημείο ακόμη και να μην το ανοίξετε για να μην φανεί ότι τον αγνοήσατε.

Βέβαια, αν έχετε επιλέξει τη ρύθμιση ώστε το μήνυμα να εμφανίζεται με ένα μπάνερ πάνω στην οθόνη τότε μπορεί να δείτε ένα μέρος ή ακόμη και ολόκληρο το μήνυμα αν αυτό είναι μικρό. Ωστόσο υπάρχει μια λύση, ένα μικρό κόλπο που σας επιτρέπει να διαβάσετε το μήνυμά σας και ο παραλήπτης να μην ενημερωθεί ποτέ ότι το έχετε κάνει.

Αυτή η λύση ονομάζεται «Λειτουργία σε πτήση».

Πώς λειτουργεί: Όταν δείτε ότι σας έχει έρθει μήνυμα για παράδειγμα στο Messenger και θέλετε να το δείτε «κρυφά», πηγαίνετε στην αντίστοιχη επιλογή του κινητού σας και ενεργοποιήστε τη «λειτουργία σε πτήση» ή «χρήση σε πτήση». Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα που έχει φτάσει στη συσκευή σας και ο αποστολέας δεν θα καταλάβει ότι το είδατε, ούτε όταν βγάλετε τη λειτουργία σε πτήση εκτός αν ξαναπάτε και το ξαναδιαβάσετε.

Πρόκειται για ένα μικρό και χρήσιμο κόλπο αν θέλετε να διαβάσετε οπωσδήποτε το μήνυμά σας και πιθανόν δε θέλετε να απαντήσετε άμεσα ή καθόλου, οπότε και δεν θέλετε να το καταλάβει ο αποστολέας. Ουσιαστικά η «λειτουργία σε πτήση» κόβει τη σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε ό,τι έχετε λάβει μέχρι στιγμής.Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά