ροή ειδήσεων

Ανατριχιαστικές περιγραφές για τα ροτβάιλερ που σκότωσαν 5χρονο: Ηταν αφηνιασμένα – Ακουγα τσιρίδες τρόμου από το παιδάκι [βίντεο]


«ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ»

Θρήνος στην Κοζάνη για το 5χρονο αγόρι που έχασε την ζωή του από φονική επίθεση δύο ροτβάιλερ στο πασχαλινό τραπέζι στην περιοχή Λευκάδια.

Σοκάρουν οι περιγραφές από αυτήκοους – αυτόπτες μάρτυρες του μοιραίου περιστατικού που κάνουν για τσιρίδες τρόμου από το παιδάκι αλλά και επίθεση αφηνιασμένων ροτβάιλερ εναντίον του.

«Περίπου στις 14:00 ήταν παρέα σπίτι του γείτονα με τα ροτβάιλερ. Άκουγα ένα παιδάκι να παίζει. Ακούω τρεις τσιρίδες τρόμου από το παιδάκι ξαφνικά. Σαν χτύπημα. Σπάνια τις ακούς. Σταμάτησαν μετά οι τσιρίδες. Είδα μετά την γυναίκα μου να τραβά τα μαλλιά της. Είχε βγει ο ιδιοκτήτης και προσπαθούσε να τραβήξει τα σκυλιά από πάνω του. Η μαμά του ούρλιαζε. Μετά το έβαλαν στο αυτοκίνητο και πήγαν στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά ήταν αφηνιασμένα... Το δάγκωσαν. Η γυναίκα μου το είδε και το είχαν σηκώσει στον αέρα. Το τραβούσαν» ανέφερε ο πρώτος μάρτυρας στο kozan.gr.

«Είδα σκυλί να τινάζει μια κόκκινη μπλούζα, δεν κατάλαβα αν είναι παιδί ή μπλούζα στην αρχή. Μετά άκουσα τον ιδιοκτήτη και έναν άλλο κύριο να ορμάνε πάνω στα ροτβάιλερ. Να παίρνουν βέργα και να χτυπάνε το σκυλί. Σήκωσαν το παιδί στον αέρα. Πήρα την Αστυνομία αμέσως» σημείωσε ο δεύτερος μάρτυρας.






Πηγή: kozan.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *