ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: «ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ μου» δηλώνει η διοικήτρια Κ. Χατζηστρατή


Αποφασισμένη να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου, σ’ ότι αφορά στις εφημερίες, εμφανίζεται η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Ρόδου Κατερίνα Χατζηστρατή.
«Κάνω απλά το καθήκον μου. Αν θέλουν μπορούν να μου στείλουν και τον Εισαγγελέα να με ελέγξει», δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου η διοικήτρια.
Σημειώνεται ότι η κ. Χατζηστρατή σε βραδινό έλεγχο που διενήργησε την Μεγάλη Παρασκευή στο Νοσοκομείο εντόπισε να λείπουν από τις θέσεις τους εφημερεύοντες γιατροί.
«Δεν μπορεί σε κλινικές που υπάρχουν 7 ή 8 γιατροί, είπε, να μην είναι οι εφημερεύοντες στη θέση τους. Δεν μπορεί να έρθει ένας γονέας με το παιδί του στο Νοσοκομείο και να μην βρει παιδίατρο».
Αναφερόμενη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με το Σύλλογο Νοσοκομειακών Γιατρών, η κ. Χατζηστρατή υποστήριξε ότι οι σχέσεις οδηγούνται στα άκρα μόνο με τον πρόεδρο, ο οποίος -όπως αποκάλυψε- ασκεί πιέσεις σε συναδέλφους του να στραφούν εναντίον της.
«Έρχονται οι ίδιοι οι γιατροί και μου τα λένε» ανέφερε χαρακτηριστικά η νέα διοικήτρια.
Η κ. Χατζηστρατή κατέστησε σαφές ότι οι έλεγχοι δεν είναι απλά επιτρεπόμενοι αλλά επιβαλλόμενοι γι’ αυτό και θα συνεχιστούν και ανακοίνωσε ότι ήδη επέβαλε την πρώτη ποινή σε ακτινολόγο που ενώ εφημέρευε το Μεγάλο Σάββατο, δεν ήταν στη θέση του.
«Την πρώτη φορά δεν επέβαλα ποινή, αλλά προειδοποίησα ότι στους επόμενους ελέγχους θα επιβάλω. Κι αυτό έκανα».
Η νέα διοικήτρια υποστήριξε ότι δεν είναι σκοπός της να πιέσει τους γιατρούς, τονίζοντας ότι μπήκε στη διαδικασία των ελέγχων μετά από αίτημα των γιατρών που αδικούνται.
Διευκρίνησε, ότι όπου υπάρχουν μονήρεις ειδικότητες, όπως στη Ψυχιατρική Κλινική, δεν υφίσταται λόγος ελέγχου καθώς ο μοναδικός ψυχίατρος δουλεύει περισσότερο απ’ ότι πληρώνεται.
«Οποιοσδήποτε θελήσει να με ελέγξει, ακόμα και ο εισαγγελέας, ας έρθει. Δεν βρίσκομαι εδώ για να είμαι αρεστή. Είναι κανόνας στη ζωή μου να μην αρέσω».
Η κ. Χατζηστρατή αναφέρθηκε και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο χαρακτήρισε βιτρίνα του Νοσοκομείου, ανακοινώνοντας ότι αυτό θα ενισχυθεί.
«Όποιος νέος γιατρός έρχεται στο Νοσοκομείο, θα τοποθετείται σ’ αυτό το τμήμα».


Πηγή: http://www.ert.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/5/16 18:11

    ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ!! ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/16 19:09

    Εύγε. Ελπίζω να παραμείνετε έτσι κυρία μου και ελπίζω να καταφέρετε να μείνετε σε αυτή τη θέση γιατί δυστυχώς καλοθελητές υπάρχουν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/16 19:18

    ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/16 00:37

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ? ΠΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ? ΜΠΑΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΟ ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ.ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΕΠΑΝΩΤΗΣ? ΑΙΣΧΟΣ. Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ -ΣΤΗΝ- ΣΤΡΟΥΓΓΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ. ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ Η ΚΑΜΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ.ΑΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ? ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΒΓΕΣ ΕΣΥ? ΚΑΖΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *