ροή ειδήσεων

Εθελοντικός καθαρισμός του Κάστρου της Κρητηνίας


Εθελοντική δράση καθαρισμού του Κάστρου της Κρητηνίας οργανώνεται το Σαββάτο 14 Μαΐου με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Κρητηνίας με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού « Η ΚΑΣΤΕΛΛΟΣ», εθελοντών και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου.

Η δράση περιλαμβάνει εργασίες κοπής αγριόχορτων στον εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο του Κάστρου καθώς και εργασίες περισυλλογής των σκουπιδιών που αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Η συμμετοχή όλων θα βοηθήσει να ομορφύνουμε το ιστορικό και πολιτιστικό κόσμημα του νησιού μας, στέλνοντας για άλλη μια φορά το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής!

Ο Δήμος Ρόδου σύντομα θα διοργανώσει και άλλες δράσεις καθαρισμού σε αρχαιολογικούς χώρους που βρίσκονται σημαντικά μνημεία πολιτισμού και καλεί όλους τους πολίτες να δείξουν αίσθημα εθελοντικής προσφοράς και ευαισθησίας και να συμμετάσχουν με κάθε δυνατό τρόπο.

www.verena.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/5/16 19:20

    Εφοσον ανηκει στην αρχαιολογια σαν χωρος γιατι δεν αναλαμβανει η αρχαιολογια τον καθαρισμο του;;; Με βρισκει συμφωνη ο εθελοντισμος αλλα οχι οταν γινετε εκμεταλευση!!! Ας βοηθησουν οι αχρηστοι φυλακες που προσλαμβανονται καθε χρονο κ δεν κανουν τπτ στο 8μηνο τους! Τα ενοικια που εισπρατει η αρχαιολογια απο την ενοικιαση του αναψυκτηριου που πανε;;;;; Στην συντηρηση του καστρου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/16 07:07

    Πόσο ανενημερωτη είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/16 12:14

    Η αρχαιολογια μονο αποφασιζει και διαταζει,δεν εκτελει τιποτα παραπανω.Ο δημος ειναι υπευθυνος.Βεβαια η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια,αλλα και εσεις βρε της αρχαιολογιας καντε μια προσπαθεια να αναστηλωθει αυτο το ιστορικο αριστουργημα,η εστω δωστε το σε καποιον ιδιωτη να ακολουθησει καποιες παραμετρους αναστηλωσης οπως κανετε συνηθως με τα αρχοντικα σε πολεις και χωρια,και ας παρει μια νεα εικονα ο τοπος.Υπαρχουν λατρεις των μνημειων αυτων αλλα και ειδικος τουρισμος που στοχευει μονο σε καστρα.Η Ελλαδα τυγχανει να εχει την πρωτια σε αριθμο καστρων αλλα δυστυχως ειναι τελευταια σε τετοιου ειδους τουρισμο,ενω χωρες με δεκα -εικοσι καστρα στολιδια,μεχρι και η Ρουμανια,διοχετευουν μεγαλο αριθμο τουριστων εκει και μαλιστα αναβιωνουν μεσαιωνικες παραδωσεις και εθιμα,απασχολοντας πολυ κοσμο ολο τον χρονο,πχ Μαλτα,Λιθουανια,Πολωνια,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,αλλα και οι παραδοσιακες χωρες Γερμανια,Γαλλια,Αγγλια,Βελγιο,κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/5/16 17:20

    Και η Καμειρος Σκαλα ποιος θα την καθαρίσει ? Πολλα σκουπίδια στης ακτές, στα δαση εκει κάνουμε την παπια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *