ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να κοιμάστε με το κινητό στο κρεβάτι.


Η Erin Nelson από τη Νέα Ζηλανδία αποκοιμήθηκε με το κινητό της στην τσέπη της, που ήταν στη καινούργια θήκη που είχε αγοράσει και έπαθε σοκ όταν ξύπνησε με «εγκαύματα δευτέρου βαθμού».


Η θήκη, την οποία αγόρασε από το Forever New – ένα μαγαζί με ρούχα στην Αυστραλία που μόλις έβγαλε σειρά ρούχων με την Kendall και την Kylie – άνοιξε, και το εσωτερικό της διέρρευσε και την έκαψε.
«Στη συσκευασία δεν λέει ότι η θήκη περιέχει χημικά. Έτσι θα ήθελα να έρθει κάποιος σε επαφή μαζί μου και να με ενημερώσει τι χημικά είναι αυτά που με έκαψαν», έγραψε στη σελίδα της Forever New στο Facebook. «Μια θήκη $20 μου κόστισε πολλά παραπάνω χρήματα και δε χαίρομαι καθόλου γι’ αυτό.»


Η εταιρία της απάντησε αμέσως ζητώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους με περισσότερες πληροφορίες, αλλά πριν σχολιάσουν ξανά, μια άλλη γυναίκα με το όνομα Emma Hughes-Dawson παρενέβη και εξήγησε ότι κι εκείνη είχε το ίδιο πρόβλημα με τη θήκη της από το ίδιο μαγαζί και ότι το πόδι της είχε καεί άσχημα όταν απλά είχε το κινητό στην τσέπη:





Μετά από τα παραπάνω σχόλια, η Forever New έχει αποσύρει πλήρως όλα τα αποθέματα της συγκεκριμένης θήκης από τα μαγαζιά και το ίντερνετ. Συνεχίζουν να ερευνούν γιατί ανοίγει η θήκη Sophia Phone Case και καίει τους ανθρώπους, γράφει στο Facebook, αλλά ενθαρρύνουν τους πελάτες τους που ανησυχούν να επιστρέψουν τις θήκες στο κατάστημα για αποζημίωση.


πηγή : fanpage

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *