ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μητέρα και γιος συμμετείχαν στο ξύλο σε πυροσβέστες


Πρώτη φορά που οι πυροσβέστες δεν συνοδεύονταν από αστυνομικούς


Η έρευνα που ξεκίνησε με εντολή της εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου βρίσκεται σε εξέλιξη για την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας και των υπολοίπων από τους περίπου 15 τσιγγάνους, οι οποίοι πήραν μέρος στην επίθεση Μια 60χρονη τσιγγάνα βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Ρόδου που αναζητούν και τον 25χρονο γιο της, καθώς από την προανάκριση προέκυψε ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό δυο πυροσβεστών κατά την διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων!

Η έρευνα που ξεκίνησε με εντολή της εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου βρίσκεται σε εξέλιξη για την αποκάλυψη των στοιχείων ταυτότητας και των υπολοίπων από τους περίπου 15 τσιγγάνους, οι οποίοι πήραν μέρος στην επίθεση που έστειλε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες δυο πυροσβέστες ηλικίας 33 και 31 χρόνων.

Το επεισόδιο συνέβη όταν οι άνδρες της Πυροσβεστικής πήγαν να σβήσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα μέσα. Ήταν η πρώτη φορά που οι πυροσβέστες δεν συνοδεύονταν από αστυνομικούς, αλλά πιθανότατα δεν γνώριζαν ότι στην περιοχή είχε στηθεί καταυλισμός. Τότε, οι εξαγριωμένοι τσιγγάνοι όρμησαν κατά πάνω τους και άρχισαν να τους χτυπούν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *