ροή ειδήσεων

Η τύχη "ξαναχτύπησε" την πόρτα μας! Εκατό χιλιάδες ευρώ κέρδισε συντοπίτη μας! "Χαμός" προβλέπεται την Κυριακή!

Η τύχη "ξαναχτύπησε" την πόρτα των Δωδεκανησίων, δίνοντας αυτή τη φορά 100 και πλέον χιλιάρικα σε κάποιον συντοπίτη μας.

Να θυμίσουμε ότι ο "πεντάρης" της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ έστειλε το δελτίο του στο Πρακτορείο της ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, στην Καρδάμαινα της Κω. (Σημειωτέον ότι, εκτός απ΄ αυτόν βρέθηκαν άλλοι τέσσερις τυχεροί στην ίδια κατηγορία).

Βέβαια, το ενδιαφέρον των κυνηγών της τύχης έχει αρχίσει να κορυφώνεται ύστερα κι από το χθεσινό τζακ ποτ, καθώς στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ (την Κυριακή), οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν κοντά στα... 9 εκατομμύρια ευρώ!

Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι κι αυτή τη φορά, το αστρονομικό αυτό ποσό θα διεκδικήσουν κι άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ στη ζωή τους Τζόκερ!

Πάντως, όπως λένε αρκετοί πράκτορες, τα τελευταία 2-3 χρόνια, στα τζακ ποτ δεν παρατηρούνται οι ουρές που σημειώνονταν κάποτε. «Με την οικονομική κρίση τα χρήματα που διαθέτει ο κόσμος είναι περιορισμένα και δεν τους περισσεύουν για να παίξουν μεγάλα ποσά», λένε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *