ροή ειδήσεων

Απάντηση στον Αμβρόσιο για την κατάρα έδωσε ο Φίλης

«Δεν έχει δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι και να διασύρει την Εκκλησία»


Την κατάρα του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου σχολίασε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Ο κ. Αμβρόσιος είναι μητροπολίτης, δημόσιος λειτουργός και υπάλληλος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι και να διασύρει την Εκκλησία», τόνισε ο κ Φίλης και συμπλήρωσε ότι «η επίσημη Εκκλησία, η Διοίκησή της, οφείλει να βάλει φραγμό, διότι αυτές οι συμπεριφορές διασύρουν την Εκκλησία και σκανδαλίζουν τους πιστούς».

«Το τι λένε διάφορα ακροδεξιά έντυπα δεν το παίρνω υπόψη μου. Το τι όμως είπε στον Επιτάφιο ένας μητροπολίτης ο κ. Αμβρόσιος που είπε ότι πρέπει να μου σαπίσει το χέρι ο Θεός επειδή συζητώ με τους αρμοδίους αλλαγές», ανέφερε ακόμη ο υπουργός Παιδείας.

Υπενθυμίζεται πως στην καθιερωμένη του ομιλία στη συνάντηση των επιτάφιων στο κέντρο του Αιγίου, στα τέλη Απριλίου, ο Αμβρόσιος έβαλε στο στόχαστρό του τον υπουργό Παιδείας για το ενδεχόμενο να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία και να αντικατασταθεί με το μάθημα της Θρησκειολογίας.

«Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν! Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», επισήμανε.

Σχόλια

  1. Μια ζωή έτσι ήτανε οι εβραιοχριστιανική μαφία! Ακόμα και την επανάσταση του 21 αφορίσανε, βλέπεις την είχανε βολέψει χοντρά με τον σουλτάνο. Ακόμα και σήμερα αναπολούν τα χαμένα προνόμια που τους είχε δώσει και κάνανε ότι θέλανε στα πρόβατα!!! Από κει να δεις σε τι Ιεχωβά πιστεύουν και που φρόντισαν να το σβήσουν το όνομα αυτό από τις μεταφράσεις της Βίβλου!!!!!

    Το αφιόνι, η παράκρουση, ο φανατισμός, το θεολογικό μίσος και από κοντά η δυσειδής μορφή και δυσώδης σάρκα όλων αυτών των λειτουργημάτων. Το κηφιναριό δηλαδή παρασίτιση. Οι ομφαλοσκόποι, οι θεόπτες, οι δαιμονόβλαβοι, και οι δαιμονοσκουσμένοι. Και ψηλά ψηλά εκεί είναι και δεν είναι. Εκεί θα ιδείς τα ινστιτούτα της αμάθειας και τις λαμπρές ακαδημίες του σκότους, τις θεολογικές σχολές και την ιερή σύνοδο. Από το βιβλίο του καθηγητή Δ. Λιαντίνη (Γκέμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/16 13:06

    τόν προγάστορα φίλη τόν ενοχλούν οι ρήσεις ενός Μητροπολίτη καί δέν τόν ενοχλούν οι δολοφονικές βολές τής κυβέρνησης πού συμπράτει καί
    εξοντώνουν τόν Ελληνικό λαό..????...ντροπή σου σαπιοκοιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/5/16 22:59

      Αυτούς ψηφίσατε, αυτοί σας αξίζουν!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/16 16:25

    ΧΟΝΤΡΗ Π@ΣΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *