ροή ειδήσεων

Ο Κολοσσός της επόμενης ημέρας


Ο Κολοσσός αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ομάδα της νέας σεζόν και σε αυτό το νέο βήμα υπάρχουν τέσσερα πρόσωπα "κλειδιά". Το Sport24 παρουσιάζει τι ισχύει με Λυκογιάννη, τον "περιζήτητο" Σαλούστρο και τις σταθερές Γεωργαλλή - Μανωλόπουλο

Ακόμα μία σεζόν ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για τον Κολοσσό που κατάφερε να μπει στα πλέι οφ και να εξασφαλίσει με σχετική άνεση την παραμονή του στην κατηγορία. Στους Ροδίτες υπάρχει ικανοποίηση για το πως κύλησε η χρονιά και πλέον μπαίνουν στην επόμενη φάση που αφορά το "χτίσιμο" της ομάδας για τη νέα πρόκληση που είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr αυτά είναι τα δεδομένα που αφορούν την επόμενη ημέρα των "θαλασσί"


Η βάση για όλο το σχεδιασμό, όπως είναι λογικό, αφορά την άκρη του πάγκου και πιο συγκεκριμένα τον Άρη Λυκογιάννη. Ο Έλληνας τεχνικός με τη δουλειά του και την αποτελεσματικότητα του έχει κερδίσει άπαντες στο "σμαραγδένιο" νησί και είναι δεδομένο πως θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει και τη νέα σεζόν στα ηνία. Από την πλευρά του ο έμπειρος κόουτς θα ήθελε να συνεχίσει, όμως πριν πει το οριστικό "ναι" θα προσπαθήσει να "ακτινογραφήσει" πως έχει η αγορά κι αν υπάρχει η προοπτική για κάτι καλύτερο. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν βρεθεί τότε η παραμονή του είναι δεδομένη.


Το ελληνικό τρίο






Αναφορικά με το ρόστερ υπάρχει η διάθεση να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός από τη φετινή σεζόν. Ο Γιαννούλης Λαρετζάκης ήδη αναχώρησε για άλλες πολιτείες αποδεχόμενος την πρόκληση της Ισπανίας και της Σαραγόσα, οπότε κλείνει οριστικά ο κύκλος του στη Ρόδο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις Έλληνες παίκτες που υπάρχει πρόθεση να παραμείνουν κάτοικοι του νησιού. Ο πρώτος είναι ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος αποτέλεσε τον παίκτη που άλλαξε τη δυναμική της ομάδας μόλις αποκτήθηκε στα μέσα στη χρονιάς. Ο νεαρός φόργουορντ ήρθε κι έδεσε άρτια στην χημεία της ομάδας πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν. Ο 26χρονος έχοντας διπλασιάσει τα ποσοστά του είναι δεδομένο πως θα βρεθεί ψηλά στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων, καθώς συνδυάζει νεαρή ηλικία, καλά νούμερα και εμπειρία από ομάδες που δίνουν διπλούς αγώνες μέσα στη σεζόν (Πανιώνιο, ΠΑΟΚ στο Eurocup). Η υπόθεση παραμονής του έχει αρκετές δυσκολίες, όμως δεν αποκλείεται να πει το "ναι" σε ενδεχόμενο ανανέωσης, καθώς στη Ρόδο φαίνεται να βρήκε τον ρόλο που επιθυμούσε.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα δύο παίκτες που πιθανότατα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη "θαλασσί" φανέλα κι αυτό αφορά του Γιάννη Γεωργαλλή και ΣωτήρηΜανωλόπουλο. Ο πρώτος είναι ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Κολοσσού, καθώς η προσφορά του είναι πολύτιμη και πολύχρονη. Ο έμπειρος σμολ φόργουορντ δύσκολα θα αποφασίσει να αλλάξει στέκια και μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα βάλει... πλώρη για άλλες πολιτείες. Όσον αφορά τον δεύτερο επιθυμία όλων είναι να μείνει για τρίτη χρονιά στην Ρόδο, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογή στο υψηλό συμβόλαιο του. Τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάντως, δείχνουν ότι η επιτυχημένη συνεργασία τους θα αγγίξει την τριετία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *