ροή ειδήσεων

Επιστροφή στην Γ' Εθνική για την Ρόδο


Επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες για την Ρόδο, η οποία πέτυχε την τέταρτη της σερί νίκη στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, και μετά την σεζόν 2010 -2011 θα αγωνίζεται ξανά στην Γ΄ Εθνική. Στα του αγώνα το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη, ήταν αυτό που μπήκε καλύτερα στο ματς από τους φιλοξενούμενους και μόλις στο 3΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Παυλίδη αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Μπάχα. Από το σημείο εκείνο και μετά τα «ελάφιαι» ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, ωστόσο η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Λεωνίδα Ευθυμίου, είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει δύσκολο το έργο των πρωταθλητών Δωδεκανήσου.

Ότι δεν είχε καταφέρει μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο η Ρόδος, θα μπορούσε να το είχε πετύχει στο 21΄ ο Ποσειδώνας, η εκτέλεση φάουλ όμως του Μελεκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κεφάλα.Η φάση αυτή αφύπνισε τους Ροδίτες, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και σε δύο περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν. Αρχικά στο 30΄ με το σουτ του Παυλίδη να περνάει λίγα μέτρα άουτ από την εστία του Μπάχα, ενώ στο 37΄ το σουτ του Δελαπόρτα αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Δημητρακάκη με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ρόδος μπήκε το ίδιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, όπως και στο πρώτο μέρος και στο 49΄είχε την πρώτη της ευκαιρία με την κεφαλιά του Ευγενικού, να αποκρούεται από τον Μπάχα. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο του παιχνιδιού τα «ελάφια», το πέτυχαν στο 55΄.Ο Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ και έπειτα από λάθος εκτίμηση του Μπάχα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για να γίνει έτσι το 1-0. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Δωδεκανήσιοι, ενέτειναν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, κάτι το οποίο και κατάφεραν στο 65΄με τον Δελαπόρτα να σκοράρει εκ νέου αυτή την φορά με διαγώνιο σουτ.

Στο 73΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να σφραγίσουν τη νίκη τους, η εκτέλεση φάουλ όμως του Δελαπόρτα αποκρούστηκε με γροθιές από τον Μπάχα. Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη, θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει στο 83΄ με το πλασέ του Ιμεραλιλάι ο Μπάχας όμως και πάλι διατήρησε το επίπεδο του σκορ στο 2-0 . Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θά έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Δελαπόρτας με το τρίτο του προσωπικό γκολ στο 86΄ αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστό πλάσε, έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Κεφάλας, Καντιμοίρης, Καλημέρης (46΄Αρχοντούλης), Αξιώτης, Νικήτας, Ιμεραλιλάι, Δελαπόρτας, Ορφανίδης (69΄Καμπούρης), Θεοδοσίου, Ευγενικός, Παυλίδης (75΄Μπιγκό)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ (Λεωνίδας Ευθυμίου): Μπάχας, Λοΐζος, Νιάκας, Μπακογιώργης, Γιοβανάκης (75΄Καραμπουρνιώτης), Μελέκος, Δημητρακάκης (66΄Γαλάνης), Σταματελόπουλος, Ντεμίρι, Λάγκωνας (84΄Σημαδόπουλος), Μελιτζάνης

sdna.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *