ροή ειδήσεων

Αγώνας τριάθλου: “Miraluna 113 Race” στο Κιοτάρι


Στις 22 Μαΐου στο Κιοτάρι ο 4ος αγώνας τριάθλου “Miraluna 113 Race” από τον Απόλλωνα Ρόδου.

Πλησιάζει η μέρα για τον μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου για το 2016, από τον Σύλλογο Τριάθλου Ρόδου “Απόλλων”. Το “Miraluna 113 Race” καθιερώθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του αθλήματος στην Ελλάδα, που εκτός από αθλητές υψηλού επιπέδου προσελκύει κάθε χρόνο και νέους τριαθλητές, οι οποίοι δεν έχουν στόχο κάποια επίδοση, αλλά το μετάλλιο και το μπλουζάκι του τερματισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα αγωνιστούν τρεις αθλητές από την Τουρκία, μια χώρα που πέρυσι διοργάνωσε για πρώτη φορά αγώνα Ironman ίδιας απόστασης.
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει 35 ατομικές συμμετοχές και 5 ομάδες σκυταλοδρομίας.

Ο αγώνας “Miraluna 113 Race” αποτελείται από 1900μ. κολύμβησης, 90km ποδηλασίας και 21,1km τρεξίματος. Η εκκίνηση θα δοθεί στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Miraluna Seaside Hotel στο Κιοτάρι και είναι μοναδική ευκαιρία για όλους να παρακολουθήσουν και εμψυχώσουν τους αθλητές.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Παπαβασιλείου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Miraluna Seaside Hotel για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και τη φιλοξενία του, τους χορηγούς Vargas Sport και Parthenon City Hotel για τα μπλουζάκια τερματισμού, το Mike’s Catering για τα σκουφάκια κολύμβησης, το γυμναστήριο NRG για τα μπλουζάκια εθελοντών και την εταιρεία Κυριακούλης ΕΠΕ για την προμήθεια των νερών. Επίσης, τους Antonoglou Βeach Villas, Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκάνησου, Kounakis Jewels, Σπανός Υπερμάρκετ και Arfaras Cleaning Services για την υποστήριξή τους στην κάλυψη των εξόδων της διεξαγωγής του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.apollontriathlon.gr και challenge113.apollontriathlon.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *