ροή ειδήσεων

Ρόδος : Διανομή τροφίμων σε 1450 δικαιούχους


Ο Δήμος Ρόδου, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 πρόκειται να διανέμει τη δεύτερη και τρίτη δόση των προϊόντων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Συνολικά κατατέθηκαν 688 αιτήσεις, με περίπου 1.450 ωφελούμενους. Θα διανεμηθούν (2) δύο τόνοι μακαρόνια, (2) δύο τόνοι όσπρια, (1) ένας τόνος φέτα, (1,5) ενάμισης τόνος λάδι,( 4) τέσσερις τόνοι ζάχαρη, μισός τόνος πελτέ. Παράλληλα θα διανεμηθούν και 1.400 κοτόπουλα στους ωφελούμενους του προγράμματος.


Τον Απρίλιο ο Δήμος Ρόδου πραγματοποίησε διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής σε 1.381 ωφελούμενους του προγράμματός επισιτιστικής βοήθειας το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στους δικαιούχους της Περιφερειακής ενότητας Ρόδου, με αυστηρά κριτήρια όσον αφορά το οικογενειακό τους εισόδημα.

Σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί και υποστηρικτές στη συσκευασία των τροφίμων είναι η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, ο Ερυθρός Σταυρός με την πρόεδρο κα. Δελαπόρτα, και μεμονωμένους εθελοντές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ και στις Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *