ροή ειδήσεων

Νέα δρομολόγια από 15 Ιουνίου 2016 με το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia


Το κρουαζιερόπλοιο c/s Salamis Filoxenia αρχίζει τα δρομολόγια από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου 2016. Η κρουαζιέρα αποτελεί ιδανικό τρόπο διακοπών γιατί εκτός από την μαγεία του ταξιδιού στις υπέροχες θάλασσες της Μεσογείου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για τους λάτρεις της καλής ζωής που αναζητούν την πραγματική φιλοξενία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia είναι το μοναδικό με κυπριακή σημαία και έχει σαν βάση του την Κύπρο και κάθε χρόνο έρχεται να αναβαθμίσει το προϊόν της κρουαζιέρας με πολλές επιλογές δρομολογίων στα ελληνικά νησιά αλλά κυρίως με την γνωστή φιλοξενία της Salamis και των πολλών αστέρων υπηρεσίες εν πλω που θα χαρίσουν ένα ευχάριστο ταξίδι σε όλους τους επιβάτες μας.

Το καλοτάξιδο c/s Salamis Filoxenia θα σας ταξιδεύσει σε υπέροχους μαγευτικούς προορισμούς γεμάτους ιστορία, πολιτισμό και διασκέδαση. Πολλές οι νέες επιλογές αυτό το καλοκαίρι: Ζάκυνθος, Σίφνος, Βόλος, Μονεμβασιά, Ηράκλειο Κρήτης, Αίγινα, Καλαμάτα και Κέρκυρα.

Το Νέο Εμπλουτισμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• 2ήμερες κρουαζιέρες στoυς Αγίους Τόπους.
• 3ήμερες κρουαζιέρες στη Μύκονο, Ρόδο, Πάτμο και Καστελόριζο.
• 4, 5, 6 και 7ήμερες κρουαζιέρες στη Σίφνο, Μήλο, Σπέτσες, Αίγινα, Μονεμβασιά, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Χανιά (Σούδα), Ηράκλειο Κρήτης, Κεφαλονιά, Πειραιά, Μύκονο, Σύρο, Άνδρο, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Μυτιλήνη, Ικαρία, Πάτμο, Κάλυμνο, Κω, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Σύμη και Καστελόριζο.

Σημειώνουμε ότι όταν το c/s Salamis Filoxenia προσεγγίζει τη Σύρο, οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν προαιρετική επίσκεψη στην Τήνο για προσκύνημα, νοουμένου ότι οι συνθήκες και τα δεδομένα δεν διαφοροποιούνται από τα προβλεπόμενα κατά την ημέρα έκδοσης των δρομολογίων.

Το c/s Salamis Filoxenia διαθέτει εννιά καταστρώματα επιβατών, είναι 15,400 τόνων, έχει μήκος 157 και πλάτος 22 μέτρα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 700 επιβάτες σε άνετες καμπίνες διαφόρων κατηγοριών και πολυτελείς σουίτες, όλες εξοπλισμένες με προσωπικές ανέσεις και τηλεοράσεις LCD. Σημειώνουμε ότι όλες οι καμπίνες είναι πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του πλοίου περιλαμβάνουν πέντε ευρύχωρα σαλόνια και μπαρ, αμφιθεατρικό σινεμά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων, πισίνες για ενήλικες και παιδιά, μεγάλο καζίνο, ίντερνετ καφέ και γυμναστήριο. Για τα παιδιά υπάρχει παιδότοπος με εκπαιδευμένο προσωπικό που διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες.

Επίσης διαθέτει καταστήματα αφορολογήτων, είδη δώρων και επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων. Το "πρόγραμμα ψυχαγωγίας” είναι και φέτος αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο, όχι μόνο για τους μεγάλους αλλά και για τους μικρούς μας φίλους, και η κάθε κρουαζιέρα θα είναι μοναδική και ξεχωριστή.

Το Sky Bar θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για τους μερακλήδες του καλού καφέ που θα μπορούν να τον απολαύσουν με πανοραμική θέα όσο και για τους λάτρεις της μουσικής και του χορού κάτω από τα αστέρια της Μεσογείου.

Η Salamis Tours μια σταθερή αξία για περισσότερα από 55 χρόνια στον τουρισμό και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες προσφέρει και φέτος τις κρουαζιέρες που όλοι περιμένουν.

capital.sigmalive.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *