ροή ειδήσεων

1o Baia Aquathlon 2016 : 2km Τρέξιμο - 750m Κολύμπι - 2km Τρέξιμο


Ο σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Baia Seaside Bar Restaurant διοργανώνει το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 το 1ο Baia Aquathlon 2016 στην κεντρική παραλία της Ρόδου. Οι αθλητές των Multisports θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο αγώνισμα του Aquathlon, ενώ θα είναι μια τέλεια ευκαιρία για γνωριμία με το άθλημα σε όσους επιθυμούν να ενταχτούν στον κόσμο των Multisports και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και την αντοχή τους. Το αγώνισμα περιλαμβάνει 2km τρέξιμο – 750m κολύμπι – 2km τρέξιμο διαδοχικά κατά μήκος της ακτής στην κεντρική παραλία της πόλης της Ρόδου.

Η εκκίνηση στις 18:30 θα δοθεί μπροστά από το Baia Seaside Bar Restaurant για το πρώτο σκέλος των 2km τρεξίματος κατά μήκος της ακτής προς το ξενοδοχείο Grand Hotel όπου θα γίνει η αναστροφή προς το σημείο εκκίνησης – τερματισμού στο Baia Seaside Bar Restaurant και την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους τρεξίματος.
Με μία γρήγορη εναλλαγή οι αθλητές θα φορέσουν τα κολυμβητικά γυαλάκια και σκουφάκι για να κολυμπήσουν τα 750m του δεύτερου σκέλους της διαδρομής. Θα ακολουθήσουν τις σημαδούρες που οριοθετούν την διαδρομή επιστρέφοντας ξανά στο σημείο εκκίνησης – τερματισμού μπροστά από το Baia Seaside Bar Restaurant.
Εκεί θα φορέσουν ξανά τα παπούτσια τους για την εκκίνηση του τρίτου και τελευταίου σκέλους της διαδρομής και των 2km κατά μήκος της ακτής προς το ξενοδοχείο Grand Hotel και πίσω στον τερματισμό.

Άφθονη μπύρα και χειροκρότημα τα έπαθλα που θα περιμένουν τους συμμετέχοντες αθλητές στον τερματισμό. Πλούσιο θέαμα, συναγωνισμός και μουσική, η ανταμοιβή όλων των θεατών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *