ροή ειδήσεων

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΕΙΧΕ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΕΣ...

Δύο ανήλικα κορίτσια κατέθεσαν ότι ο σάτυρος που συνελήφθη...
να αυνανίζεται στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του έξω σχολικό συγκρότημα στη Ρόδο και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα, ασελγούσε σε βάρος τους από τον Σεπτέμβριο του 2015 με αντάλλαγμα μικρά χρηματικά ποσά ή ακόμη και τρόφιμα!

Τα δυο κορίτσια, ηλικίας 16 και 15 χρόνων, εντοπίστηκαν από τα βίντεο που βρέθηκαν στα τρία κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν στην κατοχή του 52χρονου ιατρικού επισκέπτη Γιώργου Μυταρά, στα οποία απεικονίζονται μέσα σε αυτοκίνητο και σε ένα δωμάτιο ενώ τον παρακολουθούν να αυνανίζεται! Όπως αποκάλυψαν, ανήκαν στο φιλικό του περιβάλλον και συναντιόνταν μαζί του με διάφορα ανταλλάγματα στο σπίτι του, όταν απουσίαζαν η σύζυγος και ο γιος του, στην δεύτερη κατοικία του στην λεωφόρο Ρόδου- Καλλιθέας και σε απομονωμένα σημεία, όπως στο Καρνάγιο της Ρόδου. Μάλιστα, στα κινητά βρέθηκαν μηνύματα που έστελνε και σε άλλη μια κοπέλα, την οποία προσκαλούσε να συναντηθούν.

Ο σάτυρος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του δημοσιοποιήθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και ασελγείς πράξεις έναντι αμοιβής σε ανήλικα κορίτσια κατ’ εξακολούθηση. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2015 πήγαινε καθημερινά έξω από σχολεία για να αυνανίζεται παρακολουθώντας ανήλικα κορίτσια. Μάλιστα, δυο και τέσσερις ημέρες πριν συλληφθεί, είχε γίνει αντιληπτός από την ίδια ανήλικη μαθήτρια.

Ο Μυταράς ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και σακχαρώδη διαβήτη, για τα οποία έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα και ότι λαμβάνει ειδική αγωγή η οποία τον... ερεθίζει σεξουαλικά! Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», στο σπίτι του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 54 χάπια στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και δύο ζευγάρια χειροπέδες με γουνάκι, δύο ζευγάρια χειροπέδες με μεγάλη αλυσίδα, τρία λουκέτα, δύο δερμάτινα λουριά, το ένα με πλαστική μπάλα, δύο πλαστικές μπάλες, κλειδιά από λουκέτα και χειροπέδες και δύο αχρησιμοποίητα προφυλακτικά.
http://fimotro.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *