ροή ειδήσεων

Τιμήθηκε ζευγάρι Γερμανών που έχει επισκεφτεί 65 φορές τη Ρόδο


Δύο Γερμανοί από τη Στουττγάρδη τιμήθηκαν με ειδικό τιμητικό έπαινο που παρέλαβαν
από το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου,καθώς φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 65η φορά.

Η Heide και ο Armin Buhrle τιμήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Η Heide Buhrle είναι συνταξιούχος δασκάλα, ενώ ο σύζυγός της Armin Buhrle είναι συνταξιούχος αρχιτέκτονας. Η οικογένεια συνδέεται φιλικά με την οικογένεια ροδιτών που διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου όπου έγινε και η πρώτη τους γνωριμία όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε το κοσμηματοπωλείο της οικογένειας. Έκτοτε διατηρούν στενές σχέσεις καθώς οι δύο οικογένειες συναντώνται συχνά στη Ρόδο ή ανταλλάσσουν επισκέψεις σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Αν και έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, θεωρούν τη Ρόδο σπίτι τουςκαι για αυτό την επισκέπτονται δύο και τρεις φορές το χρόνο προκειμένου να ξεκουραστούν. Τους αρέσει πολύ η θάλασσα και η ιστορία του νησιού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *