ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εκδήλωση με θέμα «Κανένας νεκρός από τους τροχούς»


«Κανένας νεκρός από τους τροχούς», είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο
στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, για τα τροχαία δυστυχήματα στο νησί μας.
Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Τοπική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και η Εταιρία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΥΘΥΤΑ) Ρόδου.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες οι διοργανωτές, τόνισαν ότι είναι αναγκαίο η κοινή γνώμη να ευαισθητοποιηθεί πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής για να μην θρηνήσουμε πια άλλα θύματα.
«Η απόφαση της Τοπικής Επιτροπής της Ν.Δ. στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, ήρθε να συμπληρώσει την μακροχρόνια δράση της ΕΥΘΥΤΑ. Τα αίτια για τα τροχαία είναι πολλά και η απάντηση δεν είναι εύκολη. Θελήσαμε να καλέσουμε όλους τους φορείς που έχουν σχέση με την πρόληψη και τις αιτίες του φαινομένου» είπε ο πρόεδρος Ηλίας Τσέρκης, ανακοινώνοντας ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
Η πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου κ. Ελένη Καρύδη, δήλωσε πως «το μόνο χρώμα που κυριαρχεί στις οικογένειες των θυμάτων, είναι το… μαύρο. Αυτό το μαύρο, η ΕΥΘΥΤΑ προσπαθεί εδώ και χρόνια ν’ αποτυπώσει, να βοηθήσει και να κινητοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *