ροή ειδήσεων

Πέθανε ο ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ


Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 86 ετών άφησε ο διάσημος ηθοποιός Μπαντ Σπένσερ, γνωστός για τις κωμικές ταινίες δράσης και γουέστερν στις οποίες πρωταγωνιστούσε μαζί με τον κινηματογραφικό παρτενέρ του Τέρενς Χιλ.

Ο θηριώδης Κάρλο Πεντερσόλι, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, πέθανε στη Ρώμη. «Δεν υπέφερε καθόλου, ήμασταν όλοι δίπλα του. Η τελευταία του λέξη ήταν ‘ευχαριστώ’», δήλωσε ο γιος του ανακοινώνοντας τον θάνατο του πατέρα του. Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι τον αποχαιρέτησε με ένα tweet στο οποίο αναφέρει: «Αντίο Μπαντ Σπένσερ, σε αγαπήσαμε πολύ».

Ο Μπαντ Σπένσερ, που δημιούργησε το ψευδώνυμό του εξαιτίας της αγάπης του στη μπίρα Budweiser και στον Αμερικανό ηθοποιό Σπένσερ Τρέισι, γεννήθηκε στη Νάπολη το 1929, ωστόσο αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στη Ρώμη.

Από νεαρή ηλικία διακρίθηκε στην κολύμβηση και την υδατοσφαίριση κι όταν εγκατέλειψε την αθλητική του καριέρα στράφηκε στην υποκριτική. Η καριέρα του απογειώθηκε μαζί με το κινηματογραφικο του δίδυμο, τον Τέρενς Χιλ, με τον οποίο έπαιξαν σε πάνω από είκοσι ταινίες ξεκινώντας το 1968 με το σπαγγέτι γουέστερν «God Forgives, I Don’t».

Με το πέρασμα των χρόνων, ο Μπαντ Σπένσερ ενεπλάκη όλο και περισσότερο στο γράψιμο σεναρίων για την τηλεόραση. Παρέμεινε δραστήριος και εκτός σινεμά ανοίγοντας αεροπορική εταιρία, καθώς και μια εταιρία παιδικών ρούχων. Αργότερα δοκίμασε ανεπιτυχώς τις δυνάμεις του και στην πολιτική με το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *