ροή ειδήσεων

Ένας συντοπίτης μας που δεν αφήνει "ανεκμετάλλευτη" κάθε προσπάθεια προβολής του νησιού μας


Και το γαλακτομπούρεκο μιας Κρεμαστενής
Κανείς δεν αμφισβητεί πως πολλοί συντοπίτες μας αγαπούν υπερβολικά τον τόπο τους, και μάλιστα αγωνίζονται να τον προβάλουν κάθε φορά που βρίσκουν την ευκαιρία. Και βέβαια, αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από πολλούς Ροδίτες αλλά ακόμη κι από την δημοτική αρχή.

Ανάμεσα, λοιπόν, σ΄ αυτούς, υπάρχει κι ένας συντοπίτης μας, που λόγω της φύσης της δουλειάς του (ιδιοκτήτης εστιατορίου), δεν αφήνει να πάει χαμένη οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής του νησιού μας.

Πρόκειται για τον Κώστα Μάτση, και την σύζυγό του, ιδιοκτήτες του εστιατορίου "Πήγασος", που βρίσκεται στην παραλία, λίγο πριν το ξενοδοχείο "blue bay", οι οποίοι συμμετέχουν σ΄ αυτή την προσπάθεια, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Κι αυτό γιατί, κάποια γεγονότα που πέφτουν στην αντίληψή τους, σπεύσουν να τα κάνουν γνωστά και μάλιστα αυτά φτάνουν ακόμη και σε Μέσα Ενημέρωσης μεγάλης κυκλοφορίας και εμβέλειας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, πριν από μερικές ημέρες στο εστιατόριο πήγε μια Αγγλίδα τουρίστρια, η οποία έτυχε να γευτεί ένα καταπληκτικό γαλακτομπούρεκο που έφτιαξε η μαγείρισσα Μαρία Χριστοδούλου. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη από το γλυκό που ζήτησε να της φτιάξουν ένα για να το πάρει μαζί της! Και πράγματι, η Αγγλίδα πήρε μαζί της το γλυκό και παράλληλα έσπευσε να το κάνει γνωστό σε γνωστούς και φίλους της, ενώ, όπως η ίδια δήλωσε, θα γίνει πρεσβευτής του νησιού μας, και πως θα ξανάρθει και πάλι στο νησί μας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Στη φωτογραφία, αριστερά η κ. Μάτση, και δεξιά η Αγγλίδα τουρίστρια Sarah Rigby, από το Μάντσεστερ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *