ροή ειδήσεων

Κλοπές με «άρωμα γυναίκας» στη Ρόδο


Οι δύο άνδρες ηλικίας 22 και 36 χρόνων φύλαγαν τσίλιες και ετοίμαζαν το όχημα της διαφυγής, όσο οι δυο γυναίκες ηλικίας 39 και 42 χρόνων τρύπωναν στα ξένα σπίτια στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας

Αστραπιαία δρούσε μια συμμορία που αποτελούνταν από δυο ζευγάρια τσιγγάνων, οι οποίοι «όργωναν» με Ι.Χ. αυτοκίνητο τη Ρόδο αναζητώντας σπίτια που έλειπαν οι ένοικοί τους για να τα διαρρήξουν. «Αιχμή του δόρατος» στις τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις που έκαναν μέσα σε λίγη ώρα, ήταν οι γυναίκες!

Οι δυο άνδρες ηλικίας 22 και 36 χρόνων φύλαγαν τσίλιες και ετοίμαζαν το όχημα της διαφυγής, όσο οι δυο γυναίκες ηλικίας 39 και 42 χρόνων τρύπωναν στα ξένα σπίτια στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας! Από τα τρία που εξακριβώθηκε ότι διέρρηξαν, είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή και καταναλωτικά προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή τους όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Τα δύο ζευγάρια οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *