ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο γιος του πιλότου που κατέρριψε τον Σιαλμά! Επιχείρησε να περάσει ως πρόσφυγας στην Ελλάδα

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Σμύρνη ο καταζητούμενος για 4 δολοφονίες, γιος του πιλότου που είχε καταρρίψει το Νίκο Σιαλμά το πρωί της 18ης Ιουνίου 1992...


Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν 24 χρόνια από το θάνατο του Σιαλμά, η οικογένεια του πλότου Ιλχάν Φιλίζ πίνει το δικό της πικρό ποτήρι.

Ο Αταλάι Φιλίζ, τον οποίο η ΜΙΤ και η στρατοχωροφυλακή της Τουρκίας καταζητούσαν από τις αρχές του μήνα για τέσσερις φόνους, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε μικρό λεωφορείο τύπου "ντολμους" σε συνοικία της Σμύρνης.

Ο κατά συρροή δολοφόνος κρυβόταν σε παραλιακή περιοχή της Σμύρνης που ονομάζεται Gümüldür από τις 31 Μαϊου 2016.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα το πρωί πήρε το μικρό λεωφορείο στην περιοχή Μεντερές και αναγνωρίστηκε από κάποιο περαστικό, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρια πλαστά διπλώματα οδήγησης, και τέσσερις πλαστές ταυτότητες. Σύμφωνα με την κατάθεσή του επιχείρησε να διαφύγει στην Ελλάδα, μέσα σε ένα γκρουπ μεταναστών, αλλά δεν κατέστη δυνατόν.

Ο Αταλάι Φιλίζ δολοφόνησε το 2011 τη Ρωσίδα φίλη του, το 2013 το φίλο του και την αρραβωνιαστικιά του και στις 27 Μαΐου του περασμένου μήνα τη δασκάλα Φατμά Καϊκτσί. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι είναι γιος του Ιλχάν Φιλίζ, του πιλότου που κατέρριψε το ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος το 1992.

ONALERT.GR

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *