ροή ειδήσεων

Δημοσκόπηση: Αγριεύει η κατάσταση! Η ΝΔ "χτυπά" το ΑΠΕ! (ΦΩΤΟ)


"Φουλ επίθεση" από τη Νέα Δημοκρατία μετά την δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει σήμερα το Βήμα της Κυριακής. Με φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της ΝΔ ασκείται σφοδρή κριτική στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και γίνεται λόγος για "προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ"....



Η δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής μπορεί να είχε έτσι κι αλλιώς πολιτικό ενδιαφέρον, αφού παρουσίαζε αποτελέσματα για τα "καυτά" ζητήματα του πολιτικού σκηνικού, όπως οι εκλογές και η συνταγματική αναθεώρηση, ωστόσο πλέον γίνεται και η αφορμή για κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο ήταν και η αφορμή για μία νέα άγρια κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά κυβερνητικές πηγές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης. Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την εκτίμηση της κυβέρνησης ότι η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να στηρίζει τις προσπάθειές της για έξοδο από την κρίση.

Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρούν οι ίδιες πηγές το στοιχείο ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί θετική εξέλιξη την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και πιστεύει ότι θα ακολουθήσει περίοδος σταθερότητας», επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση εργάστηκε μεθοδικά για να κλείσει η αξιολόγηση και να υπάρξει μια μεγάλη περίοδος σταθερότητας, κάτι που έχει ανάγκη και η ελληνική κοινωνία και η οικονομία. Παράλληλα θεωρούν ότι συνιστά ήττα για την τακτική της ΝΔ και το κίνημα «Παραιτηθείτε» ότι οι πολίτες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με σχετική ανακοίνωση έκανε λόγο για αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να βγει από την απομόνωση. Παράλληλα όμως η Αξιωματική Αντιπολίτευση καταφέρθηκε εναντίον τόσο της Κάπα Research, που διενήργησε τη δημοσκόπηση, όσο και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Βαριές κατηγορίες!
Ειδικά δε στο δεύτερο σκέλος, η "επίθεση" είχε και συνέχεια. Και αυτή ήρθε μέσα από μία φωτογραφία που έχει αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook.

Πάνω από τη φωτογραφία υπάρχει το σχόλιο "Κυριακάτικη προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ", ενώ στη φωτογραφία αναφέρεται ξεκάθαρα πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ "δίνει γραμμή" στο ΑΠΕ!

Πιο συγκεκριμένα αναγράφεται: "Η Κυβέρνηση σχολιάζει επίσημα δημοσκόπηση της Κάπα Research λέγοντας ότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκε. Δίνει "γραμμή" στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και σε άλλα μέσα για αναπαραγωγή ψευδών τίτλων. Πραγματικότητα: Σύμφωνα με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε" ενώ υπάρχει και φωτογραφία από ένα tweet του ΑΠΕ που αναφέρει πως "κλείνει η ψαλίδα μετά την αξιολόγηση".



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *