ροή ειδήσεων

Eφηβη ξάφρισε παραθεριστές σε ξενοδοχείο της Ρόδου


Έψαξε όλες τις αποσκευές και ανακάλυψε τα 480 ευρώ που φύλαγαν, τα οποία άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί
Μία μία δοκίμαζε τις πόρτες των δωματίων ενός τουριστικού καταλύματος στη Ρόδο μια έφηβη Ελληνίδα, ώσπου τελικά βρήκε μια από αυτές ξεκλείδωτη και εκμεταλλεύτηκε την απουσία των ενοίκων που βρίσκονταν στην παραλία για να αρπάξει από μέσα ό,τι είχαν και δεν είχαν!

Η νεαρή έψαξε όλες τις αποσκευές των παραθεριστών και ανακάλυψε τα 480 ευρώ που φύλαγαν, τα οποία άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί. Όμως, δεν είχε υπολογίσει ότι στο ξενοδοχείο υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, οι οποίες την κατέγραψαν να κινείται στους χώρους το επίμαχο διάστημα της κλοπής, το πρωί του περασμένου Σαββάτου!

Μετά την καταγγελία των θυμάτων, οι άνδρες της Ασφάλειας εξέτασαν το οπτικό υλικό και εντόπισαν την 19χρονη «ποντικίνα» η οποία αναγνωρίστηκε. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν ακέραια στην κατοχή της και αποδόθηκαν στους ενοίκους του καταλύματος, ενώ η νεαρή συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για κλοπή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *