ροή ειδήσεων

Φιλανθρωπική και οικολογική εκδήλωση στο Mythos Beach Resort στη Ρόδο


Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλανθρωπικού και οικολογικού χαρακτήρα έλαβε μέρος πρόσφατα στο ξενοδοχείο MYTHOS BEACH RESORT της MARIS SOL HOTELS στο Αφάντου Ρόδου. Συγκεκριμένα η διεύθυνση του ξενοδοχείου για τέταρτη συνεχή χρόνια κάλεσε για να περάσουν ένα όμορφο πρωινό τα παιδιά των Κέντρο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Αγίου Νικολάου τα οποία και παρευρέθηκαν εκεί το πρωί τις Τρίτης 28 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου στόχου, η διοίκηση του ξενοδοχείου οργάνωσε και υλοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, συμβολικό καθαρισμό της παραλίας που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο μαζί με τα παιδιά του Κέντρου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και με συνεργασία με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Με την ολοκλήρωση της δράσης πραγματοποιήθηκε η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας, με την οποία βραβεύτηκε για το 2016 το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, εκτός των ενεργειών ευαισθητοποίησης του προσωπικού, των πελατών του και της τοπικής κοινωνίας, εφαρμόζει επίσης συγκεκριμένα μέτρα μείωσης κατανάλωσης πλαστικού, ενέργειας, νερού, ενισχύοντας παράλληλα την χρήση τοπικών/ελληνικών προϊόντων ώστε να λειτουργεί με σεβασμό στον τόπο που το φιλοξενεί.

Η διεύθυνση του Mythos Beach Resort έχει ήδη καλέσει τα παιδιά και τους συνοδούς τους να επισκεφτούν ξανά το ξενοδοχείο στο μέλλον για να περάσουν ευχάριστα στους χώρους του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *