επικαιρότητα

«Ξεκρέμαστοι» 142.000 ασφαλισμένοι μετά το «κανόνι» της Enterprise


Τους 142.000 φθάνουν οι ασφαλισμένοι που μένουν πλέον «ξεκρέμαστοι» μετά το «κανόνι»
της Enterprise Insurance Company με έδρα το Γιβραλτάρ που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα μέσω ειδικού αντιπροσώπου (Enterprise Hellas Ε.Π.Ε.) κυρίως στην ασφάλιση χερσαίων οχημάτων.

Κατ' ουσίαν οι παραπάνω πλέον θα καλυφθούν για ένα μήνα απ' το Επικουρικό Κεφάλαιο, ωστόσο σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να δρομολογήσουν την ασφάλιση τους σε νέα εταιρεία.

Η χθεσινή προειδοποίηση των Αρχών του Γιβραλτάρ προς την ΤτΕ ότι έχει λάβει μέτρα κατά της εταιρείας της Enterprise Insurance Company Plc (απαγόρευση έκδοσης νέων συμβολαίων και την παύση πληρωμών, εν αναμονή της κατάθεσης αίτησης για διορισμό προσωρινού εκκαθαριστή) – πέραν του κόστους που προκαλεί στους ασφαλισμένους - έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και για έναν επιπρόσθετο λόγο. Υπεύθυνη για την κάλυψη της ζημιάς είναι η ασφαλιστική αγορά του Γιβραλτάρ, η οποία εγγυάται ως το 0,5% της εγχώριας παραγωγής ασφαλίστρων τις ζημιές των ΕΠΥ. Κάτι που σημαίνει ότι το ποσό που θα κληθεί να καλύψει το Επικουρικό Κεφάλαιο για τον έναν μήνα ασφάλισης των 142.000 «ξεκρέμαστων» ασφαλισμένων της Enterprise δεν πρόκειται να καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά