ροή ειδήσεων

Τουρίστρια από τη Δανία που έχει επισκεφτεί τη Ρόδο... 150 φορές!


Εκατό πενήντα φορές (!) έχει έρθει στο νησί της Ρόδου για διακοπές Δανέζα τουρίστρια που δηλώνει αποφασισμένη να έρχεται για πολλά χρόνια ακόμα. Πρόκειται για την Theresa Jette Enevoldsen, η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στο νησί και τιμήθηκε από τον Δήμο Ρόδου με ειδική τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Στη συνέχεια έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, με τον οποίο είχε μία ενδιαφέρουσα συνομιλία κατά τη διάρκεια της οποίας αντάλλαξαν απόψεις για το νησί και για διάφορα θέματα που το αφορούν, ενώ ξετύλιξε συγκινημένη τις αναμνήσεις πέντε δεκαετιών από τις διακοπές της στη Ρόδο, καθώς η πρώτη φορά που επισκέφθηκε το νησί ήταν το 1967 και έκτοτε το επισκέπτεται δύο με τέσσερις φορές τον χρόνο. Μάλιστα, ο δήμαρχος Ρόδου της χάρισε το φωτογραφικό λεύκωμα του αείμνηστου Ροδίτη φωτογράφου Αντώνη Πάχου με μία ιδιόχειρη αφιέρωσή του, γεγονός που τη χαροποίησε ιδιαίτερα.


Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης τιμήθηκαν η Maria και ο Gerrit Van Gammeren από την Ολλανδία, οι οποίοι έχουν έρθει 65 φορές για διακοπές. Μαζί τους στο δημαρχείο ήταν και ο γιος τους, Gert Henk Van Gammeren, ο οποίος φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για τεσσαρακοστή φορά και ο οποίος για πρώτη φορά ήρθε στο νησί το 1976.

Τον συνόδευε η σύζυγός του Ageeth Van Gammeren, η οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νησί το 1986 και η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για δέκατη έκτη φορά. Το δεύτερης γενιάς ζεύγος Van Gammeren γνωρίστηκε και ερωτεύθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Ρόδο, και σύντομα παντρεύτηκε αποκτώντας το μικρό Kryn ο οποίος για πρώτη φορά ήρθε στη Ρόδο για διακοπές το 2004, όντας βρέφος ημερών.

Έκτοτε έχει επισκεφθεί το νησί μας δώδεκα φορές και για αυτό τιμήθηκε όπως και οι γονείς του με την ειδική τιμητική διάκριση που απονέμεται από τη διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες (Repeaters) του νησιού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *