επικαιρότητα

Γάτα πλύθηκε στους 60 βαθμούς στο πλυντήριο αλλά επέζησε


Εφτάψυχο προφανώς ήταν ένα μικρό γατάκι στη Βρετανία, που μπήκε κατά λάθος στο πλυντήριο ρούχων και πλύθηκε στους 60 ° C, αλλά επέζησε.


Η Λίζα Κιφ, από το Νότιγχαμ, δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ο Μπόμπι, μία γάτα Βεγγάλης, είχε μπει στο εσωτερικό του πλυντηρίου για να κοιμηθεί. Το διαπίστωσε όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο» από το εσωτερικό της συσκευής και έσπευσε να το βγάλει έξω.

Ο κτηνίατρος σε κλινική που τον εξέτασε δήλωσε πως «δεν έχω συναντήσει άλλη τέτοια περίπτωση στα 15 χρόνια της δουλειάς μου». Ο 9 μηνών Μπόμπι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων στα πρόθυρα της κατάρρευσης και χρειάστηκε να του χορηγηθούν ενδοφλέβια υγρά για το σοκ που είχε υποστεί.

Η 47χρονη ιδιοκτήτριά του, δήλωσε πως ο Μπόμπι ανέβαινε συχνά στη συσκευή και πως άλλη μία φορά τον είχε βγάλει από το εσωτερικό της λίγο προτού βάλει πλυντήριο.

Αυτή τη φορά, όμως, πρέπει να κρύφτηκε και να μπήκε κάτω από ένα πάπλωμα προτού η ιδιοκτήτρια ενεργοποιήσει τη συσκευή.


Το γατάκι ήταν στο πλυντήριο «για 2 περίπου λεπτά» δήλωσε ο κτηνίατρος Τζέιμς Κέινον. «Ο Μπόμπι πήρε το μάθημά του. Τώρα πλέον δεν πλησιάζει καν το πλυντήριο» δήλωσε η ιδιοκτήτρια.Πηγή: BBC

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης