επικαιρότητα

Η 7η τέχνη δίνει ραντεβού με τους σινεφίλ στην Πάτμο 21 - 27 Ιουλίου


​Mυστικά κι αλήθειες της 7ης Τέχνης για έκτη χρόνια θα συναντηθούν στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου, το φεστιβάλ που έγινε θεσμός και τόπος συνάντησης κινηματογραφιστών και σινεφίλ απ' όλο το κόσμο.

Μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες, καθώς και ντοκιμαντέρ, καταγράφουν την ζωή από διαφορετικές γωνίες, διαφορετικές φωνές και χρώματα. Σεμινάρια, εργαστήρια, ομιλίες γύρω από την Τέχνη του Κινηματογράφου αποτελούν κάθε χρόνο ένα σημαντικό μέρος της διοργάνωσης.


Το νησί της αποκάλυψης από τις 21 έως τις 27 Ιουλίου θα γεμίσει εικόνες, μουσικές, λόγια και ματιές που θα αφήσουν τη φαντασία να ταξιδέψει σε επιλεγμένους χώρους, αλλά και κουβέντες στα δρομάκια, στις πλατείες, τα καφέ, σε παραλίες και πεζούλια.

Τις ημέρες του διεθνούς φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και μια σειρά από συναυλίες, αφιερωμένες σε μεγάλους μουσικούς όπως ο Μάνος Χατζηδάκις. Η Πάτμος και η μαγεία του σινεμά είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που σας καλούν να τα ζήσετε μαζί από κοντά γιατί οι λέξεις δεν αρκούν για να το περιγράψουν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης