ροή ειδήσεων

«Καμπάνα» σε Ιταλό απατεώνα που δρούσε στη Ρόδο


Εξαπατούσε τους υπευθύνους τουριστικών επιχειρήσεων στο νησί πληρώνοντάς τους με πλαστά εμβάσματα - Τώρα καλείται να καταβάλλει 3.650 για να μην πάει φυλακή

Όσα φέρεται να έβγαλε ένας Ιταλός απατεώνας εξαπατώντας τους υπευθύνους τουριστικών επιχειρήσεων στη Ρόδο πληρώνοντάς τους με πλαστά εμβάσματα, θα τα δώσει πίσω για να... εξαγοράσει την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο που τον καταδίκασε!

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου επέβαλε στον αλλοδαπό ποινή φυλάκισης 12 μηνών, εξαγοράσιμη προς δέκα ευρώ την ημέρα. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να καταβάλλει 3.650 ευρώ για να μην πάει φυλακή. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί στην περίπτωση που το δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα επικυρώσει την ποινή, καθώς ως τότε η έφεση που υπέβαλε έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ιταλός απέσπασε συνολικά 2.500 ευρώ από έναν ξενοδόχο της Ρόδου ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του και τον οδήγησε στο εδώλιο. Πάντως, φέρεται να εκκρεμεί τουλάχιστον άλλη μια καταγγελία σε βάρος του, από τον ιδιοκτήτη ενός τουριστικού γραφείου που επίσης εξαπάτησε και σύντομα θα δικαστεί και γι' αυτήν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *