Ο Γιάννης Γεωργαλλής κι ο Κολοσσός θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους
κι ο αρχηγός της ομάδας της Ρόδου δήλωσε χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου του.
Ο φόργουορντ του Κολοσσού δεν το... κουνάει από τη Ρόδο: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γεωργαλλή!
Ο αρχηγός μέτρησε 26 συμμετοχές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της περιόδου 2015/16, έχοντας κατά μέσο όρο 2 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε 16 λεπτά συμμετοχής».
Μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών ο Γιάννης Γεωργαλλής μίλησε στο επίσημο site της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον Κολοσσό, μία ομάδα που έχω περάσει αρκετά χρόνια της καριέρας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή που ήθελε να συνεχίσω, καθώς επίσης όλους τους ανθρώπους του ΔΣ και πιο πολύ τον χορηγό της ομάδας, κ. Βασίλη Κουγιό. Ανάμεσα σε εκείνους τους ανθρώπους και σε μένα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και γι’ αυτό θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών».
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.