ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο παραθερίζει ο Μεϊμαράκης

Μένει στο Φαληράκι και κυκλοφορεί με νοικιασμένο αυτοκίνητο - Γευμάτισε στο εστιατόριο Alexis




Στην Ρόδο παραθερίζει ιδιωτικώς και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, που αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα.



Ο κ. Μεϊμαράκης αφίχθηκε στο νησί το πρωί του Σαββάτου, με την σύζυγό του κ. Ιωάννα Κολοκοτά, την μεγάλη κόρη του Ελίνα και την στενή του συνεργάτιδα κ. Βούλα Χάντζου.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέλυσε σε ξενοδοχείο του Φαληρακίου και το βράδυ του Σαββάτου γευμάτισε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνο Κόνσολα και τον πρώην πολιτευτή και κουμπάρο του κ. Αντώνη Μαρτίνη στο εστιατόριο Alexis στη Μεσαιωνική Πόλη και την Κυριακή, οικογενειακώς στο εστιατόριο Aβάντης στην παραλία Αφάντου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης, εξέπληξε όσους είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από το γεγονός ότι κινείται χωρίς μέτρα ασφαλείας και μάλιστα έχει μισθώσει αυτοκίνητο από rent a car και κινείται μόνος του.

Χθες το πρωί σύμφωνα με τις πληροφορίες μετέβη στο πολιτικό γραφείο του κ. Κόνσολα στο εμπορικό κέντρο Cairo και είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με παλιά στελέχη του κόμματος από τα Δωδεκάνησα.

Κομψή αλλά και άκρως διακριτική, η κυρία Κολοκοτά έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της, συνοδεύοντάς τον συνήθως σε επίσημες εκδηλώσεις.

Πεθερά του πρώην προέδρου της ΝΔ είναι η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα, η οποία έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Υπήρξε σταρ του ελληνικού κινηματογράφου τις δεκαετίες ’60 και ’70, μια από τις πιο γλυκιές ξανθιές του ελληνικού σινεμά που λατρεύτηκαν απ’ όλους, με ατάκες που έγραψαν, όπως το «σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα, χαίρετε τι κάνετε καλά ευχαριστώ» στην κωμωδία «Ο Μικές παντρεύεται» του Γιάννη Δαλιανίδη το 1968, με τον Γιάννη Βογιατζή.

Η Ελίνα Μεϊμαράκη, η μεγαλύτερη κόρη του κ. Μεϊμαράκη, είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του. Σπούδασε Κοινωνιολογία και στη συνέχεια προχώρησε στο μεταπτυχιακό της στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Κω προγραμματίζει τις διακοπές του και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Καραμανλής, ενώ εντός του ίδιου μήνα αναμένεται στη Ρόδο ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Βλάχος.
newsbeast
δημοκρατική

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *