ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για την σχέση της και την ημέρα που την αντιλήφθηκαν οι φωτογράφοι


Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, αν και μετρά μόλις τέσσερα χρόνια στο χώρο. Κρίνοντας από όλα όσα έχουν γραφτεί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάποιοι λατρεύουν να τη μισούν, ενώ η ίδια πεισμώνει για να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου. Λίγο πριν φτιάξει τη βαλίτσα της για διακοπές στην αγαπημένη της Ρόδο, κάνει τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε.

«Έχω εντελώς διαφορετική αίσθηση και εικόνα για την εκπομπή από ό,τι πέρσι. Ξέρεις, μια εκπομπή είναι κατά κάποιον τρόπο σαν ένα κατάστημα. Όταν το πρωτοανοίγεις, ξέρεις πως δεν μπορεί να κάνει απόσβεση σε ένα εξάμηνο. Θέλει το χρόνο του να εδραιωθεί. Θα δεις τι σου αρέσει και τι όχι, καθώς και τι αρέσει στον κόσμο, θα κάνεις αλλαγές όσο προχωράς. Αυτή είναι μια διαρκής διαδικασία για να υπάρχει εξέλιξη, καθώς η εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Θεωρώ πως είναι καλό και απαραίτητο να πειραματίζεσαι, γιατί έτσι βελτιώνεσαι. Έτσι κι εμείς, κατά τη διάρκεια της χρονιάς δοκιμάσαμε πολλές στήλες. Κάποιες μας πήγαν και τις συνεχίσαμε, κάποιες όχι. Το Σαββατοκύριακο είναι δύσκολη ζώνη και το κοινό ποικίλλει. Πρέπει να πειραματιστείς για να βρεις τη σωστή συνταγή», ομολογεί η οικοδέσποινα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου».




Τους τελευταίους μήνες υπήρξε μεγάλο «buzz» γύρω από την προσωπική της ζωή, όταν βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των tabloids για τη σχέση της με τον επιχειρηματίαΓιώργο Κοτσοβό. Πώς ένιωσε όταν είδε τις επίμαχες φωτογραφίες στα περιοδικά; «Ένιωσα περίεργα, για να σου πω την αλήθεια. Γιατί δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να το τρέφω όλο αυτό, με την έννοια πως δεν νιώθω ότι θα ήθελα να ανοίξω διάλογο με τους δημοσιογράφους ή τον κόσμο σχετικά με την προσωπική μου ζωή».

Μιλώντας για εκείνες τις πρώτες φωτογραφίες που «αποκάλυψαν» στον κόσμο τα δεδομένα της προσωπικής της ζωής, αναρωτιέμαι αν είχε αντιληφθεί την παρουσία φωτογράφου. «Μετά από κάποια ώρα, ναι, το αντιλήφθηκα. Βέβαια, πολλές φορές δεν το έχω πάρει είδηση, ειδικά σε κάποια μέρη που πραγματικά έκανε και σε μένα εντύπωση το ότι βρέθηκε εκεί φωτογράφος. Ήταν πολύ αμήχανο για μένα όταν δημοσιοποιήθηκε όλο αυτό και ακόμα είναι. Δεν το έχω ξεπεράσει» δηλώνει.

Υπήρξε στιγμή που σκέφτηκε να πάρει κάποιο τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθεί για αυτά τα δημοσιεύματα; «Όχι, γιατί κατανοώ τη δουλειά των φωτογράφων, των ρεπόρτερ και των περιοδικών. Από τη στιγμή που βγαίνω κάπου έξω δημόσια, πρέπει να είμαι προετοιμασμένη. Δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε κάποιον άλλο λοιπόν, είναι δική μου» ξεκαθαρίζει. Φαντάζομαι πως τα τέσσερα χρόνια που τη γνωρίζουμε τηλεοπτικά δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε σχέση. Φαίνεται, όμως, πως ήταν η πρώτη που υπήρξε τόσο χαλαρή και εξωστρεφής. Γελάει. «Δεν ξέρω αν ήταν η πρώτη φορά, γιατί κι άλλες στιγμές υπήρξα χαλαρή, απλά δεν έτυχε να βρεθεί εκεί κάποιος με κάμερα» εξηγεί.



Ένιωσε άβολα και απέναντι στους γονείς της όταν βγήκαν στα περιοδικά οι φωτογραφίες της με τον Γιώργο Κοτσοβό σε τρυφερά εσταντανέ; «Δεν είναι φωτογραφίες που θα ήθελα να βλέπουν οι γονείς μου, όχι όμως πως φοβάμαι πως θα μάθουν κάτι από τα περιοδικά. Οι γονείς μου ξέρουν πολύ πριν το ανακαλύψουν οι δημοσιογράφοι τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μου. Συζητώ τα πάντα μαζί τους. Στην παρούσα φάση, όμως, δίνω έμφαση και βαρύτητα στη δουλειά μου», λέει.



Δεν είναι λοιπόν σήμερα προτεραιότητα για εκείνη μια σταθερή σχέση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε οικογένεια; «Δεν θα έλεγα πως δεν είναι προτεραιότητα. Για μένα δουλειά και προσωπική ζωή είναι εξίσου σημαντικά. Αν στη ζωή υπάρχει μόνο η δουλειά, τότε είσαι λίγο άδειος μέσα σου. Οι σχέσεις που έχω είναι πάντα μέσα στις προτεραιότητές μου. Μάλιστα, έχω να σου πω πως αν βρισκόταν ο σωστός άνθρωπος θα έκανα και τώρα οικογένεια. Σίγουρα η απόκτηση ενός παιδιού βάζει αναγκαστικά για κάποιο καιρό τη δουλειά σε δεύτερο πλάνο, αλλά είναι δώρο θεού ένα παιδί κι αν ερχόταν θεωρώ πως θα έβρισκα τις νέες ισορροπίες. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω πως θα το καλοδεχόμουν αν ερχόταν κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Άλλωστε, είμαι άνθρωπος που κάνω συνειδητές επιλογές, οπότε αν ερχόταν ένα παιδί αποκλείεται να ερχόταν τυχαία», δηλώνει.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο InStyle που κυκλοφορεί

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *