ροή ειδήσεων

Αστυνομικοί προσέφεραν κλιματιστικά στις... υπηρεσίες τους!


Τις ελλείψεις των υποδομών στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού Κρήτης επισημαίνουν
οι αστυνομικοί του Λασιθίου, οι οποίοι "χάρισαν" στις υπηρεσίες τους κλιματιστικά προκειμένου να καταφέρουν να "βγάλουν" το καλοκαίρι και να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες στα τμήματα.

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, αναφέρει πως βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των αστυνομικών και μελών της συναισθανόμενη τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους καθημερινά, μεταξύ άλλων και λόγω της έλλειψης υποδομών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της : "Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που προκύπτουν, την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε στην εγκατάσταση τεσσάρων κλιματιστικών μηχανημάτων σε υπηρεσίες της τοπικής ΕΛΑΣ σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Κουτσουρά και Σητεία, προκειμένου να συνδράμει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών, αλλά και των πολιτών που τις επισκέπτονται.

Το κόστος της εγκατάστασης των κλιματιστικών μηχανημάτων επωμίστηκε, αποκλειστικά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου".



Πηγή: cretalive.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *