ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μόναχο. Βίντεο


Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ μετά από πυροβολισμούς στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο. Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, οι νεκροί είναι τουλάχιστον έξι ενώ ακόμη 10 τραυματίστηκαν. Τα γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπάρχει και δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε κοντινή πλατεία όπου βρίσκεται σταθμός του μετρό.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι αναζητά τον ή τους ενόπλους από το περιστατικό στο εμπορικό κέντρο αλλά κανείς δεν έχει συλληφθεί.

Εργαζόμενος που βρισκόταν μέσα στο κτίριο είπε στο πρακτορείο Reuters ότι άκουσε «πολλούς πυροβολισμούς», ενώ αστυνομικές πηγές υπάρχουν αρκετοί νεκροί.

Από βίντεο φαίνεται ότι δεκάδες άνθρωποι τρέχουν να καλυφθούν μόλις ακούν τους πυροβολισμούς. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον ένοπλο να τρέχει προς τον υπόγειο σταθμό. Η αστυνομία του Μονάχου με ανάρτηση στο twitter ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.


Σύμφωνα με το περιοδικό Focus, υπάρχουν φωτογραφίες αυτοπτών μαρτύρων στις οποίες εικονίζεται τουλάχιστον ένανς άνθρωπος που κείτεται, πιθανότατα νεκρός, στο έδαφος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ωστόσο δεν επιβεβαίωσε τς πληροφορίες για θανάτους και τραυματισμούς, μίλησε πάντως για "κάτι μεγαλύτερο" από ό,τι είχε αρχικά περιγραφεί.

Ο χώρος γύρω από το εμπορικό κέντρο Ολυμπία έχει εκκενωθεί και ελικόπτερα πετούν πάνω από το σημείο.


Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ωστόσο δεν επιβεβαίωσε τς πληροφορίες για θανάτους και τραυματισμούς, μίλησε πάντως για «κάτι μεγαλύτερο» από ό,τι είχε αρχικά περιγραφεί.

Ένας εκπρόσωπος του εμπορικού κέντρου Munich Olympia Shopping Centre αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, περιοριζόμενος να πει πως «έχουμε πρόβλημα».

Η γερμανική αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *