ροή ειδήσεων

Η περιπέτεια της γνωστής από την Eurovision τραγουδίστριας που βρέθηκε κρατούμενη στην Κω


Η τραγουδίστρια από τη Σουηδία Καρόλα Χέγκκβιστ κατέληξε στο κρατητήριο στην Κω ενώ βρισκόταν στο νησί για να βοηθήσει τους πρόσφυγες.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision το 1991 πέρσι το καλοκαίρι αποφάσισε να έρθει στην Κω προκειμένου να βοηθήσει τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν στο νησί.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδική εφημερίδα, ενώ βρισκόταν στην Κω είδε κάποιους να προσπαθούν να κλέψουν μηχανές σκαφών που μετέφεραν τους πρόσφυγες και προσπάθησε να τους σταματήσει.

«Άρχισαν να με κυνηγούν, στο αυτοκίνητο μου επέβαιναν και οκτώ πρόσφυγες. Ακολούθησε μία καταδίωξη, όπως στις ταινίες» ανέφερε η τραγουδίστρια προσθέτοντας ότι έτσι πήρε την απόφαση να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια.

«Οι κλέφτες άρχισαν να λένε ψέματα και φώναζαν ότι εγώ είχα κλέψει τη μηχανή. Επιπλέον είπαν ότι είχα πάρει χρήματα για να μεταφέρω τους πρόσφυγες» πρόσθεσε εξηγώντας ότι έτσι κατέληξε στα κρατητήρια και ότι αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: eurovisionworld.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *