ροή ειδήσεων

Ιερέας 52 ετών «ερωτεύθηκε» 15χρονη μαθήτρια!


Ο ιερωμένος, παρά τις συστάσεις των γονέων της μαθήτριας, ταξίδεψε στη Λάρισα ζητώντας από την ανήλικη να εγκαταλείψει το σπίτι της

Στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση, υποχρεώθηκαν να καταφύγουν Λαρισαίοι, προκειμένου να προστατεύσουν την 15χρονη κόρη τους από τις ορέξεις 52χρονου... ιερωμένου!

Ο ιερέας, προσέγγισε την ανήλικη μαθήτρια μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης («facebook») με ένα «αθώο» αρχικά αίτημα φιλίας. Επικοινωνία που συνεχίστηκε με πρόσχημα «κοινά» ενδιαφέροντα και τον ιερέα, να ταξιδεύει από το εξωτερικό στη Λάρισα, προκειμένου να πείσει την ανήλικη για... τον «έρωτά» του χωρίς να διστάσει να ζητήσει από τη μικρή μαθήτρια να εγκαταλείψει το σπίτι της και να τον ακολουθήσει.

Ευτυχώς για τη μαθήτρια, οι γονείς της παρατήρησαν την αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους για να διαπιστώσουν έκπληκτοι πως, κάθε άλλο παρά αθώα ήταν τα μηνύματα του «ερωτοχτυπημένου», όπως ο ίδιος τουλάχιστον εμφανιζόταν, παπά.

Έτσι κατέθεσαν μήνυση και μετά από παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, η υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ..

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθερία" της Λάρισας, η υπόθεση της Λαρισαίας μαθήτριας αποδεικνύει για πολλοστή φορά την ανάγκη «καθοδήγησης» των παιδιών για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, της ανάπτυξης ενημερωτικών δράσεων σε διαρκή βάση στα σχολεία αφού η πλειοψηφία των νέων είναι άριστοι χρήστες των νέων τεχνολογιών και, σε κάθε περίπτωση της λελογισμένης χρήσης με κανόνες ασφαλείας.

ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ

Ο 52χρονος, που στο προφίλ του στο Facebook εμφανίζεται με τα πραγματικά του στοιχεία χωρίς να αποκρύπτει δηλαδή ότι είναι ιερωμένος, άρχισε να επικοινωνεί με την 15χρονη τον περασμένο Απρίλιο με αίτημα φιλίας, που κάθε άλλο παρά αθώο αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Ο ιερέας φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη της μαθήτριας και η επικοινωνία συνεχίσθηκε με ανταλλαγή μηνυμάτων που αφορούσαν «κοινά» ενδιαφέροντα.

Σε λίγες ημέρες ωστόσο η επικοινωνία προσέλαβε άλλα χαρακτηριστικά αφού ο ιερέας άρχισε να απευθύνει ερωτικά «κελεύσματα» προς την ανήλικη, να της δηλώνει τον έρωτά του και τη διάθεσή του να βρεθούνε. Με την ανήλικη να λαμβάνει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου τα οποία «εμπλούτιζε» ο ιερέας με φωτογραφικό υλικό. Φωτογραφίες και μηνύματα που εμπίπτουν φυσικά στις διατάξεις περί πορνογραφίας ανηλίκων και προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 52χρονος ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία του εξωτερικού, δεν δίστασε να ταξιδέψει ως τη Λάρισα για να συναντήσει την 15χρονη προκειμένου να της δηλώσει τον... έρωτά του ενώ δεν δίστασε επίσης να της προτείνει να τον ακολουθήσει, να εγκαταλείψει δηλαδή την οικία της.

Ευτυχώς, οι γονείς της 15χρονης παρατήρησαν έγκαιρα την αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους ενώ και η ίδια έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς της, για τις διαστάσεις που άρχισε να προσλαμβάνει η συνομιλία της με τον 52χρονο.

Γονείς που έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ιερέα και έτσι κατήγγειλαν την υπόθεση στις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο ιερέας ταξίδεψε στη Λάρισα, παρά τις προηγηθείσες συστάσεις των γονέων της μαθήτριας να απομακρυνθεί από την κόρη τους και να διακόψει την επικοινωνία μαζί της.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/8/16 20:24

    Τι το περίεργο βλέπετε;;; Η Ιστορία βρίθει από τέτοιες ανωμαλίες ιερωμένων, ακόμα και στην Ν.Δ. η Μαρία ήταν 12 χρονών όταν παντρεύτηκε τον 70άρη Ιωσήφ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/16 06:23

      Και μετα ηρθε ο Κρινος και εβαλε τα πραγματα στη θεση τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/16 18:08

      Όχι ένας, αλλά πολλοί κρίνοι αφού είχε και αδέλφια, αλλά αν τους το πεις θεωρείσαι "αιρετικός" παρόλο που το αναφέρει ρητά η Κ.Δ. σικ!!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *