ροή ειδήσεων

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν είχε ανθρώπους σαν τον Γιάννη Κατωγυρίτη!!!


Πραγματικά το νησί της Καρπάθου θα πρέπει να είναι υπερήφανο που έχει ένα παλικάρι σαν τον Γιάννη Κατωγυρίτη!!

Όταν πραγματικά και χωρίς υπερβολές φτάνεις στο χείλος του γκρεμού και η ώρα είναι περασμένη και ζητάς βοήθεια απο διάφορες εταιρίες και όλες σου απαντούν ΟΧΙ εκει που είσαι δεν έρχομαι και κόψτε το κεφάλι σας...και ξαφνικά εκεί που όλα είναι χαμένα γύρω σου, χτυπάς έναν αριθμό που σου έδωσε κάποιος περαστικός τους λες απλα τι έχεις πάθει και σου απαντάει ένας άνθρωπος ευγενικός και με γλυκύτατη φωνή, μην ανησυχείς φίλε μου είμαι στην άλλη μεριά του νησιού κάνε υπομονή έρχομαι να σε πάρω!! Μετά απο 2 ώρες περίπου εμφανίστηκε ο Γιάννης Κατωγυρίτης με την σύζυγο του και τα δυο πανέμορφα παιδιά του στο χώρο που έγινε το συμβάν.
Η ιστορία έχει να κάνει με τρείς φίλους που είπαν να κάνουν τις Αυγουστιάτικες διακοπές τους στην Κάρπαθο. Ένας πανέμορφος τόπος αλλά με δρόμους που αν δεν είσαι τουλάχιστον προσεκτικός οδηγός ίσως να έχεις άσχημα αποτελέσματα!
Αφού είδαμε πανέμορφα μέρη είπαμε να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο μας που ήταν στα πηγάδια.
Ξεκινήσαμε κάπως αργά απο τον Όλυμπο με προορισμο τα Πηγάδια και όποιος έχει πάει ξέρει πως είναι ο δρόμος με τεράστιες χαράδρες και γκρεμούς που σου κόβουν την ανάσα. Στην διαδρομή απο Όλυμπο προς Σπόα και εντελώς ξαφνικά έφυγε η πίσω αριστερή ρόδα και το αμάξι είχε πορεία πρός τους γκρεμούς ίσως απο θαύμα ίσως απο την ικανότητα του οδηγού μας δεν είχαμε τραγική κατάληξη!
Αφού λοιπόν φόρτωσε το αμάξι στην πλατφόρμα το πήγε στο συνεργείο για επισκευή.
Η ώρα ήταν περασμένη 2 το πρωί...αλλά ο Γιάννης δεν μας άφησε έτσι.. όπως θα έκαναν κάποιοι άλλοι...Μας έδωσε δικό του αμάξι χωρίς να μας χρεώσει το παραμικρό ώστε να μπορέσουμε να κινηθούμε!
Εμείς ευχαρίστουμε δημόσια τον "ΚΥΡΙΟ" Γιάννη Κατωγυρίτη και την ευγενική σύζυγο του για όλη αυτή την ανθρώπινη εξυπηρέτηση! Πλέον ξέρουμε οτι στην Κάρπαθο έχουμε έναν καλό φίλο. Και για όλους εσάς που θέλετε να επισκεφθείτε την Κάρπαθο μην ανησυχείτε για τίποτα..Γιατί όσο υπάρχουν τέτοιοι εξαίρετοι άνθρωποι σαν τον Γιάννη ο κόσμος μας σίγορα θα γίνετε καλύτερος.
Σε περίπτωση που σας συμβεί κάτι το Τηλ. του είναι 6979888668.
Γιάννη σε Ευχαριστούμε.
ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *