επικαιρότητα

Εφοριακοί μπούκαραν σε αναψυκτήριο στην Κέρκυρα και Η ΑΠΑΤΗ τους άφησε ΑΦΩΝΟΥΣ


Η φοροδιαφυγή ζει και βασιλεύει! Η αύξηση του ΦΠΑ όπως φαίνεται οδήγησε πολλούς επιχειρηματίες στον «κακό» δρόμο, όπου κανείς δεν κόβει αποδείξεις.

Πολλά περιστατικά παρανομίας βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας ενώ συχνά στα social media ανεβαίνουν φωτογραφίες με… μαϊμού αποδείξεις και δελτία παραγγελιών συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια απογοητευμένων και απηυδισμένων χρηστών.

Μια περίπτωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις είναι αυτό που έκανε κάποιος επιχειρηματίας στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει αναψυκτήριο. Ο ιδιοκτήτης εξέδιδε κανονικά αποδείξεις ταμειακής μηχανής, την οποία όμως είχε συνδεδεμένη με τον υπολογιστή του (ο οποίος ήταν κάτω από αυτήν) και τις έβαζε σε αναμονή! Στο τέλος της ημέρας διάλεγε αυτές για τις οποίες θα αποδώσει ΦΠΑ.

Το «πάρτι» όμως για τον επιχειρηματία -προσωρινά τουλάχιστον- τελείωσε όταν επισκέφτηκαν το αναψυκτήριο εφοριακοί. Μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους στο μαγαζί, του επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ, 2.500 ευρώ και 250 ευρώ για το ΦΠΑ που δεν απέδωσε εκείνη τη στιγμή.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης