ροή ειδήσεων

Αυτά είναι τα πιο παράξενα σημάδια που έχετε δει ποτέ.


Κρεατοελιές, ουλές, τους πόθους … όλοι έχουμε παράξενο σημάδι που μας κάνουν να ξεχωρίζει
και να διαφέρει Υπάρχουν κάποιοι που έχουν μια κληρονομική ή προέρχεται απευθείας παράξενο, και να προκαλέσει εκείνους που έχουν τους κοινωνικά αποκλεισμένους.

Δείχνουμε σημάδια παράξενα γέννησης:



Didier Montalvo

Αυτός ο τύπος ονομάστηκε «ο Τσίκο Tortuga», καθώς πάσχει από μια γενετική ασθένεια, η οποία παρήγαγε την ανάπτυξη ενός μεγάλου μαύρου μάζα κάτω από την πλάτη της. Με έξι χρόνια αυτό το μικρό Κολομβίας έγινε αποβλήθηκε από το σχολείο του για την κατάστασή του. Ευτυχώς ιστορία του ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μια ομάδα γιατρών ταξίδεψε στην Μπογκοτά για να λειτουργήσει επιτυχώς



Li Xiaoyuan

Αυτό το μικρό έχει ένα μεγάλο πρόβλημα της γέννησης, προφανώς το δέρμα σας έχει μετατραπεί σε ένα σκοτεινό στρώμα, παρόμοιο με το δέρμα αγελάδας, η οποία έχει αρχίζουν να επεκτείνουν το πρόσωπο και τα χέρια του. Δυστυχώς το κακό του δεν μπορεί να είναι, γιατί είναι μια πολύ σπάνια κληρονομική ασθένεια που προκαλεί μικρά σημάδια στο σώμα του για να εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα



Μια Qi

Με μόλις οκτώ ετών, η μικρή Μια Qi πάσχει από μια παράξενη ασθένεια που προκάλεσε την ανώμαλη ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων και σκούρα μαλλιά στο πρόσωπό του. Ευτυχώς, λίγο έχει λάβει ένα ποσό των χρημάτων που θα επιτρέψουν τη χειρουργική επέμβαση στο χειρουργείο Min Yi, όπου ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει ότι, παρά το ότι έχει μια δύσκολη ασθένεια για τη θεραπεία, με υπομονή και αρκετές συνεδρίες μπορεί να αφαιρεθεί μερικώς.







Zhang Hongming


Αν και αρχικά φαίνεται να είναι ένας λύκος μισός άνθρωπος μεταμορφώνεται, μπορούμε να δούμε αν είμαστε καλά αυτό που πραγματικά είναι: μια τρομερή διασκευή μάρκα γραμμή των μαλλιών. Zhang Hogming, νοτιοανατολικά της Κίνας, που είναι γνωστό ως «χιμπατζή. Αφού εξετάστηκαν από τους γιατρούς, η κακή Zang είναι θύμα μιας ασθένειας που επηρεάζει μόνο το 3% του πληθυσμού.



Connie Lloyd

Αυτό το κοριτσάκι γεννήθηκε σε ένα μεγάλο καλοήθη όγκο στη μύτη του, η οποία τον έκανε να φαίνεται ένα «κλόουν μύτη». Δυστυχώς, Κόνι Lloyd κερδίζει κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του, πειράγματα και τον αποκλεισμό επειδή δεν υπάρχει θεραπεία για το κακό. Ευτυχώς γι ‘αυτήν, μερικοί γιατροί θα μπορούσαν να την αντιμετωπίσουμε και πήρε πίσω το γέλιο. Σύμφωνα με την Κόνι δικά του λόγια, «έχω μια μύτη σαν τη μαμά».



Γιώργος Ashman

Αυτό το μωρό γεννήθηκε με μια μεγάλη κόκκινη κηλίδα στο μέτωπό του. Η μητέρα του Γιώργου, γνωρίζοντας ότι η μάρκα θα πάρει μια διάρκεια ζωής της συνεχιζόμενης απόρριψης, οι γιατροί επικεφαλής, με μια πρωτοποριακή τεχνική, που παρεμβάλλονται δύο μεγάλες τσάντες στο μέτωπό του. Αυτές οι σακούλες που χρησιμοποιούνται για να επεκτείνουν το μέτωπό του, αφήνοντας σημείο κατάδυσης και κόβεται στη συνέχεια, κάνοντας ξανά την recubriera δέρμα μέτωπο. Πραγματικά η επιχείρηση ήταν μια επιτυχία και ο Γιώργος έχει μόνο μια μικρή ουλή στο μέτωπό του.
Επίσης, στα ζώα θα συμβεί …












Πηγη masternews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *