ροή ειδήσεων

Ιδού πως η Ρόδος εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα. Ιταλοί & Ισπανοί τουρίστες καταγγέλλουν την φοροδιαφυγή


Η Ρόδος είναι το βασίλειο της φοροδιαφυγής. Ένα ακόμα περιστατικό, που δυσφημεί τη χώρα μας στο εξωτερικό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τη Ρόδο. Φορολογικοί έλεγχοι έγιναν στα γαϊδουράκια της Λίνδου, μετά από κατηγορίες τουριστών. Πιο συγκεκριμένα, τουρίστες από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Αυστρία κατήγγειλαν στους εφοριακούς του νησιού ότι πλήρωναν τους ιδιοκτήτες των γαϊδουριών που τους πήγαιναν βόλτα 15 ευρώ και εκείνοι δεν έκοβαν απόδειξη. Έτσι, μετά τις καταγγελίες δύο εφοριακοί πήγαν στη Λίνδο και πραγματοποίησαν έλεγχο στο σύλλογο ονηλατών Λίνδου «Ο Κλεόβουλος». Φυσικά, διαπίστωσαν τις παραβάσεις και επέβαλλαν πρόστιμο στους ιδιοκτήτες των γαϊδουριών.
Πριν λίγες ημέρες όμως η μαφία της νύχτας και ο ψευτοτσαμπουκάς του Έλληνα είχε χτυπήσει ξανά στο νησί των ιπποτών. Οι ιδιοκτήτες ενός από τα μεγαλύτερα club του νησιού αρνήθηκαν τον έλεγχο της Γενικής Γραμματείας Εσόδων. Όλα ξεκίνησαν, όταν τέσσερις ελεγκτές της ΓΓΔΕ πλησίασαν στην πόρτα του μαγαζιού, ζητώντας να μπουν μέσα, κάτι που οι υπεύθυνοι του μαγαζιού αρνήθηκαν, λέγοντας τους με θρασύτητα ότι “δεν μπορείτε να μπείτε μέσα”. Μάλιστα, τους προειδοποίησαν να φύγουν λέγοντας “φύγετε να μην έχουμε άλλα”.



Με απόφαση της ΓΓΔΕ το συγκεκριμένο club θα αναγκαστεί σε υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας του για λίγες ημέρες. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα καθώς η άρνηση ελέγχου αποτελεί μεν παράβαση όμως δεν εμπίπτει στην πρόσφατη απόφαση της ΓΓΔΕ για 48ωρο λουκέτο της επιχείρησης εάν υποπέσει σε παραβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα η ΓΓΔΕ είχε εκδώσει απόφαση σύμφωνα με την οποία προβλέπεται το κλείσιμο των επιχειρήσεων μέσα σε 48 ώρες από την στιγμή που διαπιστωθεί, ότι δεν έχουν εκδοθεί περισσότερες από 10 αποδείξεις ή ότι η συνολική αξία των αποδείξεων που δεν έχουν εκδοθεί ξεπερνά τα 500 ευρώ.

http://mononews.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/16 18:18

    Εεεεελαααααα!!! Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Αδύνατον!!! Κάποιο λάθος κάνετε!!!! Δηλαδή έπρεπε να γίνουν καταγγελίες για να επέμβει στο ΣΔΟΕ;;;;;
    Σοϊμπλε, ΔΝΤ βαράτε μας, αντέχουμε, μυαλό δεν βάλαμε!!!!!! Και δεν πρόκειται ποτέ να βάλουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/16 18:21

    Όλα τα μέτρα καταστολής των φοροκλεφτών έχουν γίνει από την κυβέρνηση σε συνεργασία μαζί τους!!! Μια τους βάζουν πρόστιμα γελόια, μετά καταλαβαίνουν την γκάφα τους και τα αυξάνουν με το γάντι φυσικά, έτσι για να περνάει ο καιρός και να συνεχίζεται η φοροκλοπή. Τα λεφτά φυσικά θα βρεθούν από τα αιώνια θύματα, τους μισθωτούς και συνταξιούχους, αλίμονο, το κεφάλαιο είναι κεφάλαιο, αυτό μας συντηρεί!!!!! Ξαναψηφίστε τους βλάκες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *