ροή ειδήσεων

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ CELEBRITIES - Βουτιές παρέα με τα φλας...


Χαλάρωση και διασκέδαση υπό τον φακό των παπαράτσι ή selfies με τα κινητά στα γραφικά καλντερίμια των νησιών.


Από τον Ιόνιο ξεκίνησαν οι αποδράσεις του Γιώργου Λιάγκα ξεχωριστά από τη Φαίη Σκορδά, πυροδοτώντας φήμες που φυσικά δεν είχαν καμία βάση. Ο πρώην πλέον παρουσιαστής του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 έκανε μια μεγάλη εκδρομή με τον επιστήθιο φίλο του Θέμη Γεωργαντά στην Κεφαλονιά όπου γεύθηκε και την περίφημη αστακομακαρονάδα της Τασίας, ενώ την ίδια στιγμή η Φαίη απολάμβανε τις ανέσεις πολυτελούς ξενοδοχείου της Χαλκιδικής. Επόμενος προορισμός του Λιάγκα ήταν το συγκεκριμένο συγκρότημα και το ζευγάρι θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Τήνο.

Τις παραλίες της Βορείου Ελλάδας και συγκεκριμένα της Χαλκιδικής επιλέγει και φέτος η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ως γνωστόν η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της επιχειρηματίας Γιάννης Ακκάς έχουν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στη Σάνη.

Στη Χαλκιδική βρίσκεται όπως κάθε καλοκαίρι και ο παρουσιαστής των «Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης, παίζοντας ρακέτες με την παρέα του. Ο πρώην κολλητός του, Γρηγόρης Αρναούτογλου, για ένα ακόμη καλοκαίρι θα κάνει οικογενειακές διακοπές στη Νάξο, μια και ως γνωστόν η σύντροφός του και μητέρα του γιου του, Κατερίνα Κόκλα, έλκει την καταγωγή της από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.


Νάξο ψήφισαν για λίγες ημέρες και οι κολλητές φίλες Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στις όμορφες παραλίες του νησιού. Στη Νάξο βρέθηκαν επίσης ο Χρήστος Νέζος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη με φιλική της παρέα.


ΤΑΜΤΑ, ΠΑΡΙΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ


Η Τζένη Μπαλατσινού, αν και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram αποφεύγει να κάνει check in στην τοποθεσία που βρίσκεται, ξεκίνησε το φετινό της καλοκαίρι από τη Σαντορίνη και συνεχίζει στην Πάτμο, καθώς είναι γνωστό πως το Νησί της Αποκάλυψης αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από αρκετές ημέρες παραμονής της στην Πάρο μαζί με καλούς της φίλους, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θανάσης Αλευράς αλλά όχι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρίβερ πάρτι στο Νεστόριο της Καστοριάς και πάλι με τους δύο αγαπημένους της φίλους.

Στο φεστιβάλ ήταν επίσης ο Δήμος Αναστασιάδης, η Νάντια Μπουλέ και η Μαρία Κωνσταντάκη. Την Πάρο για μια ακόμη χρονιά επέλεξε και η παρουσιάστρια του STAR Ζήνα Κουτσελίνη μαζί τον σύζυγό της και την κόρη τους. Επόμενος προορισμός τους ήταν η Ελαφόνησος.

Μετά το πολυήμερο ταξίδι στο Περού όπου συνδύασαν δουλειά και αναψυχή μια και το «Μπρούσκο» σαρώνει σε ποσοστά τηλεθέασης στη συγκεκριμένη χώρα της Λατινικής Αμερικής, Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου έχουν επιστρέψει στην Κύπρο για σύντομες διακοπές, μια και σύντομα ξεκινούν στο νησί τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ


Μετά τις περιοδείες των προηγούμενων ετών ανά την Ελλάδα η βάση του φετινού καλοκαιριού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το Πόρτο Χέλι απ’ όπου έλκει την καταγωγή του ο σύντροφός της επιχειρηματίας Γιώργος Κοτσοβός.

Ωστόσο η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου του Alpha βρέθηκε και για λίγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ρόδο για να παρευρεθεί σε έναν γάμο.

Αφήσαμε για το τέλος τη Μύκονο, μια και παραδοσιακά κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης των επωνύμων με σημείο αιχμής την εβδομάδα που μας πέρασαν, όπου έδωσαν με μία μέρα διαφορά συναυλίες ο Αντώνης Ρέμος και ο Σάκης Ρουβάς. Οπως ήταν φυσικό, οι δύο Ελληνες τραγουδιστές έκαναν και ολιγοήμερες διακοπές στο νησί μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Στο Νησί των Ανέμων βρέθηκε και η Τάμτα με τον σύντροφό της επιχειρηματία Πάρι Κασιδόκωστα όπως και ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη μεγαλύτερη κόρη του Αμαλία. Από τη Μύκονο ξεκίνησε τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές και το ζευγάρι Νίκου Ευαγγελάτου - Τατιάνας Στεφανίδου. Οπως κάθε χρόνο οι δύο δημοσιογράφοι θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του θέρους μαζί με τα παιδιά τους στην όμορφη εξοχική κατοικία που έχουν έξω από τη Χαλκίδα.


ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ


ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Από τον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης ξεκίνησε τις φετινές καλοκαιρινές της αποδράσεις η Ναταλία Γερμανού. Ανάμεσα στις βουτιές και την ηλιοθεραπεία η παρουσιάστρια του Εpsilon βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τα στελέχη του καναλιού για τη στελέχωση της νέας της εκπομπής τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Αλέξης Μίχας


ΕΛΕΝΗ ΒΑΪΤΣΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *