ροή ειδήσεων

Αύξηση περιπολιών και πρoσλήψεις προσωπικού για τη φύλαξη των πάρκων και των παραλιών

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου ο δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κου Νίκου Θεοδωρίδη, αιρετών στελεχών του δήμου και των επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας, έδωσαν οδηγίες στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου για την αποκατάσταση στο πάρκο στα «Πλατανάκια», που κινδύνεψε να καταστραφεί από πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ένα δένδρο, τις πρώτες πρωινές ώρες, από Ρομά που έχουν εγκατασταθεί στο σημείο αυτό.


Ο Δήμαρχος ζήτησε την αύξηση περιπολιών της Αστυνομίας στα πάρκα του Δήμου και την εκδίωξη των Ρομά από τις περιοχές αυτές. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα «ο δήμος θα προσλάβει προσωπικό ασφαλείας ( Security), που θα περιπολεί στα πάρκα και τις πολυσύχναστες παραλίες, ενώ με εντολή του δημάρχου, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ρόδου με τον εντεταλμένο σύμβουλο περιβάλλοντος κο Στέφανο Κυριαζή υπέβαλλαν μηνύσεις, κατά παντός υπευθύνου.


Ο κ. Χατζηδιάκος , συνοδευόμενος από τον κο Θεοδωρίδη επισκέφτηκαν το χώρο στη περιοχή του καρνάγιου, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών.




Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του ο Δήμαρχος Ρόδου, επισκέφτηκε ακόμη το ΧΥΤΑ Ρόδου και το κτίριο που θα στεγαστεί το ΚΔΑΥ, ενώ συμμετείχε και στο έκτακτο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου κου Μιχάλη Καφετζή.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/8/16 08:26

    Κυριε δήμαρχε κράτα πρώτα αναμμένα τα φώτα στα πάρκα και μετά βάλε φύλαξη!!!!!Στο ποδηλατοδρόμιο στο Σαν φρανσισκο τα φώτα κλείνουν στις 21.00 ξέρετε μήπως ποιοι μαζεύονται μετά?Ολα τα πάρκα θα έπρεπε να έχουν πλήρη φωτισμό και να σβήνουν το ξημέρωμα τα έχετε αφήσει όλα στην μοίρα τους και περιμένετε απο εθελοντές να κάνουν τα πάντα!!!Ειδαμε και το πάρκο στο Ροδινι σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/16 10:02

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσλήψεις για τα πάρκα και την παραλία;;;; χαχαχαχαχαχα είστε για γέλια και για κλάματα. Και με τι αρμοδιότητα θα λένε στους γύφτους φύγετε από δω;;;; Μόνο η αστυνομία έχει το δικαίωμα αυτό!!!!
    Είστε καραγκιόζηδες!!!!! Τα ίδια κάνατε με την καθαριότητα με 90 τόσα άτομα και καθαριότητα δεν είδαμε!!! Δηλαδή τόσο καιρό που ήταν εκεί οι γύφτοι τι κάνατε;;; Επρεπε να βάλουν φωτιά για να τους διώξετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *