ροή ειδήσεων

Αφίχθησαν με πτήσεις τσάρτερ 191.222 τουρίστες


Αυξημένη η τουριστική κίνηση στο αεροδρόμιο Ρόδου το Σεπτέμβριο
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας», το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου καταγράφηκε αύξηση στις αφίξεις τουριστών κατά 9% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι

Εντυπωσιακά εξακολουθεί να εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις τουριστικών παραγόντων του νησιού ότι το 2016 θα είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού σε επίπεδο αφίξεων τουριστών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το αεροδρόμιο Ρόδου «Διαγόρας», το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου καταγράφηκε αύξηση στις αφίξεις τουριστών κατά 9% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι.

Συγκεκριμένα αφίχθησαν με πτήσεις τσάρτερ 191.222 τουρίστες, έναντι 176.000 το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ενώ στο ίδιο επίπεδο αναμένεται να εξελιχθεί η τουριστική κίνηση έως το τέλος του μήνα. Μάλιστα για τον Οκτώβριο οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα υπάρξει αυξημένος αριθμός τουριστών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία για την κίνηση από 1ης Ιανουαρίου έως 31 Αυγούστου του 2016, είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά, καθώς το οκτάμηνο έκλεισε με αύξηση 7,51% σε σχέση με το 2015 και 4,26% σε σχέση με το 2014.

Συγκεκριμένα, το διάστημα αυτό, αφίχθησαν με πτήσεις τσάρτερ 1.545.017 τουρίστες και με ιδιωτικές πτήσεις 2.213, ενώ αυξημένη κατά 7,29% ήταν η κίνηση μέσω των πτήσεων εσωτερικού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *