ροή ειδήσεων

ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Στην 1η Στρατιά φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν. Αλλά όχι για τις ΕΔ και το προσωπικό. Η 1η Στρατιά πληρώνει 22.785,78 ευρώ για να έχει ρεύμα το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Μεταναστών στα Τρίκαλα!

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πουν από που κόπηκαν αυτά τα χρήματα ή πόσες ανάγκες των ΕΔ θα μπορούσαν να καλυφθούν μ΄ αυτά τα χρήματα. Μπορεί ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας να έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος μέσω των ΕΔ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε και τα ελάχιστα κονδύλια που έχουν απομείνει για άλλους σκοπούς που δεν έχουν σχέση με το στράτευμα.

Οι ΕΔ έχουν αποδείξει και με το παραπάνω -με το πολύ παραπάνω- την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και στους μετανάστες. Τους σώζουν από το Αιγαίο, τους φιλοξενούν, τους περιθάλπτουν, τους φροντίζουν. Δεν είναι νομίζουμε ανάγκη να πληρώνουν και το ρεύμα τους.

Η απόφαση στη Διαύγεια αναφέρει:

“Εγκρίνουμε τη γενόμενη δαπάνη και την πληρωμή της με την έκδοση Τακτικού Χρηματικού Εντάλματος (Τ.Χ.Ε.), ποσού είκοσι δύο χιλιάδων επτακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ και εβδομήντα οκτώ λεπτών ενός λεπτών (22.785,78 €) επί ΕΦ 11-590 και ΚΑΕ 0851,Π/Y ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ, έτους 2016, για «Ηλεκτροδότηση του Χώρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών του Πρώην ‘’Super Market ΑΤΛΑ– ΝΤΙΚ’’ στην Περιοχή Τρικάλων», σε βάρος ΕΦ 11-590 και ΚΑΕ 0851, ΥΠΕ– ΘΑ/ΓΕΣ, έτους 2016, (Κάλυψη ∆απανών Προσφυγικών – Μεταναστευτικών Ροών) στο όνομα ∆.Ε.∆.∆.Η.Ε Α.Ε., αριθμός λογαριασμού GR62 0110 0400 0000 0404 7390 192, [Αρ. τιμολ. 6689 την 31/08/16 (22.785,78 €)] (ΑΦΜ 094532827)”.

Διαβάστε όλη την απόφαση ΕΔΩ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/16 09:10

    Δεν ξέρω τι μας έχουν κάνει και μας έχουν κοιμίσει τόσο πολύ οι κυβερνώντες "έλληνες" και ευρωπαίοι....το σίγουρο είναι πως αν ξυπνήσουμε, θα έχουν πολύ άσχημη κατάληξη...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *